Logo - Thimms Funktionel Træning

Træningsterapi: Fokus på den enkelte hos THIMMS

Hos THIMMS har vi et stærkt fokus på træningsterapi, der tager udgangspunkt i den enkeltes behov og mål. Vores rolige og trygge rammer skaber en ideel atmosfære for at arbejde med fysiske og mentale udfordringer, og vi har tidligere haft god erfaring med at arbejde med f.eks. ptsd-ramte.

Vores team af erfarne fagpersoner, såsom fysiske trænere og fysioterapeuter, arbejder tæt sammen med vores klienter for at opbygge individuelle træningsforløb, der er tilpasset den enkeltes behov og mål. Træningsterapi kan være effektiv til at behandle en lang række forhold, såsom kroniske smerter, skader, stress, depression, angst og overvægt.

Hvorfor træningsterapi?

Vores mission at hjælpe vores klienter med at opnå deres fysiske og mentale mål gennem træningsterapi. Vi vil gerne være en del af rejsen mod et sundere, stærkere og mere velfungerende liv, både på et fysisk men ikke mindst psykisk plan.

Martin Thimm, Indehaver af Thimms Funktionel Træning
Martin Thimm, sportsfysiolog med speciale i Biomechanics

Hvad er træningsterapi?

Træning kan være en effektiv måde at rydde hovedet og få luftet tankerne. Når vi træner, frigives der endorfiner i hjernen, som er kroppens naturlige lykkepiller. Endorfiner kan bidrage til at øge vores humør og reducere stress og angst.

Derudover kan træning også bidrage til at øge vores selvtillid og vores følelse af at have kontrol over vores eget liv. Det kan være en måde at få styr på tankerne og få klarhed i hovedet ved at fokusere på en fysisk aktivitet.

Træningsterapi kan være en særligt effektiv måde at rydde hovedet på, da det typisk indebærer en struktureret tilgang til træning, der tager udgangspunkt i den enkeltes specifikke behov og mål. Desuden kan træningsterapi også indebære at fokusere på åndedræt og vejrtrækning under træningen, hvilket kan bidrage til at reducere stress og øge afslapningen. Alt i alt kan træningsterapi være en effektiv måde at få renset hovedet og finde ro i tankerne.

Træningsterapi

Har du brug for ydereligere information?

Har du brug for at høre omkring vores træningsterapi-forløb, så tager vi meget gerne en uforpligtende snak. Kontakt os på tlf. 2084 4582 eller skriv en e-mail til info@thimms.dk. I samarbejde med vores fysioterapeut fra Fysio-menta, kan vi tilbyde et komplet forløb.

Nysgerrig på mere viden?

Hvad er funktionel træning? Hvordan kan det hjælpe dig?

Styrketræning for bedre livskvalitet: Bevar bevægeligheden, også når vi bliver ældre

Kan du lide artiklen?

Del på Facebook
Del på Linkdin

Træningsplan for 
Power Camp

Junior 1

Uge 26, 28 og 30

Junior 2

Uge 27, 29 og 31