Om Thimms

THIMMS har siden 2017 stræbt efter at være et synonym for kvalitet – mest af alt livskvalitet…

Livskvalitet kan vi ikke definere for den enkelte, men vi ved at smerte og et manglende overskud i hverdagen kan være medvirkende faktor til en manglende livskvalitet.

Vi er et træningscenter som tilbyder træning for alle uanset træningsniveau; fra dem som har et meget lille kendskab til træning til sportsatleter som er blandt verdenseliten inden for deres sport.

I vores træner-team har vi samlet en kompetencepakke som vil kunne hjælpe dig mod den fremgang du ønsker, uanset dit behov.

Kontakt os og hør nærmere om hvad vi kan gøre for dig.

Underskrift - Martin Thimms

Teamet

Personale THIMMS - Oliver
Oliver
Marketing & administration
E-mail: oliver@thimms.dk
Personale THIMMS - Alexander
Alexander
Træner & TSA
Personale THIMMS - Sisse
Sisse
Træner
Personale THIMMS - Magnus
Magnus
Træner & TSA
E-mail: magnus@thimms.dk
Personale THIMMS - Martin
Martin
Founder, Træner & TSA
E-mail: martin@thimms.dk
personlig træner Aalborg
Mikkel
Træner
Personale - Thimms Funktionel Træning
Lasse
Træner

Samarbejdspartnere

Fysio-Menta

Jeg går på arbejde for at hjælpe mennesker, hvor jeg sætter en ære i at skabe rum og plads til udvikling. Jeg arbejder ud fra novicen om, at hvert enkelt menneske er unikt og man derfor ikke sætter generelle behandlinger op for nogen. Derfor bliver behandlinger tilpasset den enkelte, med udgangspunkt i den enkeltes mål og drømme. For når jeg investerer tid i den enkelte, ser jeg også pludselig hvilket beundringsværdigt menneske jeg står overfor, da ingen er deres diagnose/problematik, men alle indeholder så meget mere.

Fysioterapeutisk orientering

Det er vigtigt for mig at arbejde ud fra den nyeste forskning, da høj faglighed er essensen i at opnå et positivt resultat. Man kan ikke altid vide alt om alle lidelser/problematikker, så derfor ser jeg det som et vigtigt redskab at være god til at opsøge viden og at kunne overføre det til virkeligheden. Jeg tænker ofte ud af boksen og har fokus på løsninger frem for problemet både i mit arbejde og i min fritid.

Læs meget mere om FYSIO-MENTA lige her.

Aalborg Børnefysioterapi

Aalborg Børnefysioterapi ønsker at fremme børns udvikling. Vores drøm er at informere og hjælpe alle nysgerrige til at fremme udviklingen hos børn. Forsinket udvikling i de første leveår kan følge en hele livet. Derfor arbejdes der for at hjælpe børn til at opnå deres fulde potentiale. Der er fokus på jeres ressourcer, barnets nuværende funktionsniveau og jeres mål. Udvikling er altid muligt og derfor er alle skønne børn i alderen 0 – 18 år velkomne. Så oplever i forsinket udvikling sammenlignet med jævnaldrende, har barnet fået en skade eller i fået tildelt en diagnose, kan fysioterapi være relevant for jeres barn og familie.

Læs meget mere om Aalborg Børnefysioterapi lige her.

Aalborg Børnefysioterapi

Sarah Nørgaard

Jeg er uddannet autoriseret klinisk diætist, (EHFA) certificeret kostvejleder og jeg håber, at jeg må hjælpe dig. Som kostvejleder møder jeg dig i øjenhøjde og tilpasser forløbet dine behov. Jeg har et afslappet forhold til mad og gør en dyd ud af at du skal opnå det samme. Jeg vil følge dig på sidelinjen gennem hele forløbet uanset om dit mål er en sundere livsstil, vægttab, vægtøgning eller noget helt andet. For mig er det vigtigt, at vi i fællesskab finder frem til holdbare vaneændringer og ikke en restriktiv kur, som er svær at holde på sigt. Jeg lægger vægt på den personlige relation og tilbyder derfor kostvejledning med fysisk fremmøde her i THIMMS.

Læs meget mere om Sarah Nørgaard lige her.

Sarah Nørgaard

Træningsplan for 
Power Camp

Junior 1

Uge 26, 28 og 30

Junior 2

Uge 27, 29 og 31