Lige nu! Nye hold fra uge 34 - book her
Logo - Thimms Funktionel Træning

Om Thimms

THIMMS har siden 2017 stræbt efter at være et synonym for kvalitet – mest af alt livskvalitet…

Livskvalitet kan vi ikke definere for den enkelte, men vi ved at smerte og et manglende overskud i hverdagen kan være medvirkende faktor til en manglende livskvalitet.

Vi er et træningscenter som tilbyder træning for alle uanset træningsniveau; fra dem som har et meget lille kendskab til træning til sportsatleter som er blandt verdenseliten inden for deres sport.

I vores træner-team har vi samlet en kompetencepakke som vil kunne hjælpe dig mod den fremgang du ønsker, uanset dit behov.

Kontakt os og hør nærmere om hvad vi kan gøre for dig.

Underskrift - Martin Thimms

Teamet

Personale THIMMS - Oliver
Oliver
Marketing & administration
Personale THIMMS - Alexander
Alexander
Træner
Personale THIMMS - Sisse
Sisse
Træner
Personale THIMMS - Morten
Morten
Træner & TSA
Personale THIMMS - Magnus
Magnus
Træner & TSA
Personale THIMMS - Martin
Martin
Founder, Træner & TSA

Samarbejde

FYSIO-MENTA

Jeg går på arbejde for at hjælpe mennesker, hvor jeg sætter en ære i at skabe rum og plads til udvikling. Jeg arbejder ud fra novicen om, at hvert enkelt menneske er unikt og man derfor ikke sætter generelle behandlinger op for nogen. Derfor bliver behandlinger tilpasset den enkelte, med udgangspunkt i den enkeltes mål og drømme. For når jeg investerer tid i den enkelte, ser jeg også pludselig hvilket beundringsværdigt menneske jeg står overfor, da ingen er deres diagnose/problematik, men alle indeholder så meget mere.

Fysioterapeutisk orientering

Det er vigtigt for mig at arbejde ud fra den nyeste forskning, da høj faglighed er essensen i at opnå et positivt resultat. Man kan ikke altid vide alt om alle lidelser/problematikker, så derfor ser jeg det som et vigtigt redskab at være god til at opsøge viden og at kunne overføre det til virkeligheden. Jeg tænker ofte ud af boksen og har fokus på løsninger frem for problemet både i mit arbejde og i min fritid.

Læs meget mere om FYSIO-MENTA lige her.