Om Thimms

THIMMS har siden 2017 stræbt efter at være et synonym for kvalitet – mest af alt livskvalitet…

Livskvalitet kan vi ikke definere for den enkelte, men vi ved at smerte og et manglende overskud i hverdagen kan være medvirkende faktor til en manglende livskvalitet.

Vi er et træningscenter som tilbyder træning for alle uanset træningsniveau; fra dem som har et meget lille kendskab til træning til sportsatleter som er blandt verdenseliten inden for deres sport.

I vores træner-team har vi samlet en kompetencepakke som vil kunne hjælpe dig mod den fremgang du ønsker, uanset dit behov.

Kontakt os og hør nærmere om hvad vi kan gøre for dig.

Underskrift - Martin Thimms

Teamet

Personale THIMMS - Oliver
Oliver
Marketing & administration
E-mail: oliver@thimms.dk
Personale THIMMS - Alexander
Alexander
Træner & TSA
Personale THIMMS - Sisse
Sisse
Træner
Personale THIMMS - Magnus
Magnus
Træner & TSA
E-mail: magnus@thimms.dk
Personale THIMMS - Martin
Martin
Founder, Træner & TSA
E-mail: martin@thimms.dk
personlig træner Aalborg
Mikkel
Træner
Personale - Thimms Funktionel Træning
Lasse
Træner & TSA

Samarbejdspartnere

Vi har skabt et tæt samarbejde med vores fantastiske partnere, så du kan få alt, hvad du har brug for, lige her i vores træningscenter. Uanset om du har brug for fysioterapi, kostvejledning, mental støtte eller noget helt andet, kan du regne med vores fantastiske samarbejdspartnere. Vi er her for at støtte dig i din træning og hjælpe dig med at leve et sundt og aktivt liv. 

Tag et kig på vores inspirerende samarbejdspartnere nedenfor, og tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om vores tilgang. Vi ser frem til at arbejde sammen med dig og vores dedikerede partnere for at skabe træning for livet.

Træningsplan for 
Power Camp

Junior 1

Uge 26, 28 og 30

Junior 2

Uge 27, 29 og 31