Logo - Thimms Funktionel Træning

Træning for sportsudøvere

THIMMS SPORTS ACADEMY

Talent skal plejes og udvikles gennem hele karrieren. Det kræver ikke kun hårdt arbejde, men også velovervejet og balanceret træning. Velkommen til Thimms Sports Academy – hvor vi dyrker og udvikler sportsudøvere.

Hvem bruger Sports Academy?

Træningskultur med fokus på både fysisk og mental udvikling

Thimms Sports Academy er ikke kun et træningsprogram, men en sportsspecifik og evidensbaseret træningskultur. En træningskultur som lægger stor vægt på at uddanne spillere i deres egen krop og at skabe en forståelse for, hvordan vi holder kroppen ved lige igennem en lang og ofte slidsom sæson. Derudover er det en træningskultur, som understøtter den fysiske og psykiske udvikling samt hjælper dig til at lære at tage ansvar for din egen udvikling, således du kan opnå dine personlige mål og drømme.

Der tages udgangspunkt i den enkelte spillers forudsætninger: Alt fra personlighed, mentalitet, viljestyrke og koncentrationsevne til spillerens fysik, udholdenhed, skavanker, styrker og svagheder. Vores træningsfilosofi er baseret på, at hver spillers fysiske fundament skal forstærkes fra år til år. Dette formindsker risikoen for skader, og giver samtidig spilleren det fysiske overskud, der skal til for at udvikle sig som sportsudøver til den kommende sæson. I sportsspecifik træning er der fokus på, at alt, vi laver, skal kunne overføres til banen, og samtidig at den enkelte spiller opnår absolut og maksimal udnyttelse af sin kapacitet. Det vil sige effektive bevægelsesmønstre, optimering af kraftudvikling, samt forbedring af mentalt fokus i pressede og krævende kampsituationer.

Træn som en sportsudøver med vores Sports Academy

Vi ved, hvad det kræver for at blive professionel sportsudøver. Lad os hjælpe dig med at nå dit maksimale potentiale. Bliv en del af vores Sports Academy og forbered dig på en hård træning, men også på uforglemmelige minder og fællesskab.

Funktionel sportsspecifik træning

Vi tilbyder

Performance træning

Optimer potentialet for succes i din sport. Vi skræddersyer din træningsplan. Hele året rundt, online eller hos os.
Se mere

Aftale med Zleep Hotel Aalborg

Vi er glade for at kunne tilbyde vores sportsudøvere et fordelagtigt ophold på Zleep Hotel Aalborg i forbindelse med deres træning hos os.

Hotellet ligger centralt i Aalborg, kun fem minutters gang fra vores træningscenter, hvilket gør det nemt for vores deltagere at komme til og fra træningen. Derudover kan vores sportsudøvere nyde godt af hotellets lounge-område, hvor de kan slappe af og være sammen med andre talenter efter en intens træning.
Der er også mulighed for at starte dagen med en god morgenmad, så vores deltagere er klar til en ny dag med træning og udvikling.

Book nu og få den optimale træningsoplevelse! Brug rabatkoden: CIN6J

Mød vores trænere

Vores team af trænere er nøje udvalgt og alle er uddannede sports specifikt. Martin Thimm er tidligere professionel ishockeyspiller i ind- og udland. Efter endt karriere er han uddannet sportsfysiolog med speciale i Sports Specific Biomechanics fra Mittuniversitetet i Sverige. Martin er desuden ansat i en rolle som Head of Training for det danske ishockeylandshold og har været involveret i blandt andet VM og OL. Dertil er Martin assisterende forsker hos Aalborg Universitet. 

Den resterende del af vores TSA trænerteam er uddannet ved netop Aalborg Universitet, hvor både Magnus Henriksen og Mikkel Faarup er uddannet cand. Scient. i Sports Science. Magnus er udover sin stilling hos THIMMS, tilknyttet det danske U20 og U25 ishockeylandshold, mens Mikkel er fysisk træner for elitesport. 

Hos THIMMS arbejder vi med mange typer atleter, både på professionelt- og amatørniveau, herunder blandt andet; Ishockey, fodbold, håndbold, badminton, crossfit, vægtløftning og cykling. Vi varetager atleter i alle dele af deres karriere/udvikling, alt fra unge talenter til rutinerede atleter. Om der er fokus på præstationsoptimering, genoptræning, udvikling af specifikke færdigheder eller andet, kan vi hos THIMMS varetage opgaven.

Træner
Martin Thimm
Træner & TSA
Sportsfysiolog m. speciale i biomekanik
Træner
Magnus Henriksen
Træner & TSA
Kandidatspeciale i sportsvidenskab
Træner
Mikkel Faarup
Træner & TSA
Kandidatspeciale i sportsvidenskab

Mød vores udøvere

"Jeg har brugt Thimms Sports Academy i mit genoptræningsforløb, samt i opstarten til den nye sæson. Træningen har optimeret min koordination, min fysik og måden jeg bevæger mig på, samt forebygget yderligere alvorlige skader. Jeg vil anbefale THIMMS, til alle der ønsker at give sig selv de bedste muligheder for at få succes på fodboldbanen"
Marco Ramkilde
Fodboldspiller
Ramkilde - TSA
Nikolaj Ehlers - Thimms Sports Academy
"Siden 2012 har jeg haft fornøjelsen af at træne ved THIMMS, og det er der en god grund til det. De forstår præcis, hvad ishockeyspillere har brug for i sommerperioden, så vi kan præstere på allerhøjeste niveau, når sæsonen begynder. Gennem årene har jeg oplevet en markant styrkelse og forbedring af min form, takket være træningen ved Thimms Sports Academy. Træningen er både spændende og udfordrende, og det er en ekstra fordel at have flere ishockeyspillere omkring sig, som man kan støtte og hente inspiration fra. Jeg glæder mig til at fortsætte min preseason træning ved THIMMS i de kommende ti år."
Nikolaj Ehlers
Ishockeyspiller

Top faciliteter i Aalborg

Vores faciliteter er placeret centralt i Aalborg og består af flere træningslokaler samt en lukket træningsgård, med mulighed for udendørstræning i de varme måneder. I forlængelse af de spritnye træningslokaler har vi et indendørs loungeområde, med plads til hygge for vores medlemmer. Om det er kaffepause, bordtennis eller sport på storskærm, er der altid plads til jer hos THIMMS.

Vores bevægelser og aktiviteter i hverdagen er meget mere nuancerede, end hvad der kan trænes i en stationær maskine, hvorfor vi primært benytter os af frivægte, elastikker mm.

Alle vores træningslokaler er indrettet med så få forstyrrelser som muligt, hvilket skaber ro og fokus på træningen og giver os dermed mulighed for at rumme alle individer eller grupper. Er du på holdforløb eller et personligt forløb, vil der altid være et lokale specifikt til dig, og uden forstyrrelser, til rådighed. Dette er et tiltag, som skaber tryghed og fuld fokus på dig.

Har du spørgsmål? Kontakt os

Har du brug for hjælp til at vælge det rigtige? Hvis du vil vide mere eller har andre spørgsmål, så tøv ikke med at benytte kontaktformularen nedenfor eller ring til os.

Telefon: 2040 1854
Email: info@thimms.dk

Træningsplan for 
Power Camp

Junior 1

Uge 26, 28 og 30

Junior 2

Uge 27, 29 og 31