Løbende tilmelding: Vil du gerne med på holdet? Skriv til info@thimms.dk
Logo - Thimms Funktionel Træning
Thimms Sports Academy - træning for sportsudøvere (Nikolaj Ehlers)
TSA

Thimms Sports Academy

TSA er startet med det ene formål at optimere hver enkelt udøvers potentiale. Talent skal plejes og passes igennem en hel karriere. Det kræver ikke kun hårdt arbejde, men velovervejet og balanceret træning. Thimms Sports Academy – træning for sportsudøvere.

Mød vores udøvere

Thimms Sports Academy

Thimms Sports Academy er ikke kun et træningsprogram, men en sportsspecifik og evidensbaseret træningskultur. En træningskultur som lægger stor vægt på at uddanne spillere i deres egen krop og at skabe en forståelse for, hvordan vi holder kroppen ved lige igennem en lang og ofte slidsom sæson. Derudover er det en træningskultur, som understøtter den fysiske og psykiske udvikling samt hjælper dig til at lære at tage ansvar for din egen udvikling, således du kan opnå dine personlige mål og drømme.

 

Der tages udgangspunkt i den enkelte spillers forudsætninger: Alt fra personlighed, mentalitet, viljestyrke og koncentrationsevne til spillerens fysik, udholdenhed, skavanker, styrker og svagheder. Vores træningsfilosofi er baseret på, at hver spillers fysiske fundament skal forstærkes fra år til år. Dette formindsker risikoen for skader, og giver samtidig spilleren det fysiske overskud, der skal til for at udvikle sig som sportsudøver i den kommende sæson. I sportsspecifik træning er der fokus på, at alt, vi laver, skal kunne overføres til banen, og samtidig at den enkelte spiller opnår absolut og maksimal udnyttelse af sin kapacitet. Det vil sige effektive bevægelsesmønstre, optimering af kraftudvikling, samt forbedring af mentalt fokus i pressede og krævende kampsituationer.

Funktionel sportsspecifik træning

Vores coaches

Vores team af trænere er nøje udvalgt og alle er uddannede sports specifikt. Martin Thimm er tidligere professionel ishockeyspiller i ind- og udland. Efter endt karriere er han uddannet sportsfysiolog med speciale i Sports Specific Biomechanics fra Mittuniversitetet i Sverige. Martin er desuden ansat i en rolle som Head of Training for det danske ishockeylandshold og har været involveret i blandt andet VM og OL. Dertil er Martin assisterende forsker hos Aalborg Universitet. 

Den resterende del af vores TSA trænerteam er uddannet ved netop Aalborg Universitet, hvor både Magnus Henriksen og Alexander Thomasen er uddannet cand. Scient. i Sports Science. Magnus er udover sin stilling hos THIMMS, tilknyttet det danske U20 og U25 ishockeylandshold, mens Alexander i samarbejde med Dansk Ishockey Union uddanner ungdomstrænere i fysisk træning. 

Hos THIMMS arbejder vi med mange typer atleter, både på professionelt- og amatørniveau, herunder blandt andet; Ishockey, fodbold, håndbold, badminton, crossfit, vægtløftning og cykling. Vi varetager atleter i alle dele af deres karriere/udvikling, alt fra unge talenter til rutinerede atleter. Om der er fokus på præstationsoptimering, genoptræning, udvikling af specifikke færdigheder eller andet, kan vi hos THIMMS varetage opgaven.

"Jeg har brugt Thimms Sports Academy i mit genoptræningsforløb, samt i opstarten til den nye sæson. Træningen har optimeret min koordination, min fysik og måden jeg bevæger mig på, samt forebygget yderligere alvorlige skader. Jeg vil anbefale THIMMS, til alle der ønsker at give sig selv de bedste muligheder for at få succes på fodboldbanen"
Marco Ramkilde
Fodboldspiller
Ramkilde - TSA
Nikolaj Ehlers - Thimms Sports Academy
"Jeg har trænet ved THIMMS siden 2012 og det er der en grund til. De ved hvad vi ishockeyspillere skal bruge om sommeren, så vi er i klasse form til at præstere når sæsonen starter. Jeg er blevet stærkere og kommet i bedre form, for hver preseason træner jeg på Thimms Sports Academy. Det er en helt igennem spændende og udfordrende træning, og så har man flere ishockeyspillere/kammerater til at hive hinanden op. Jeg ser frem til de næste ti år med preseason træning ved THIMMS!"
Nikolaj Ehlers
Ishockeyspiller

Top faciliteter

Vores faciliteter er placeret centralt i Aalborg og består af flere træningslokaler samt en lukket træningsgård, med mulighed for udendørstræning i de varme måneder. I forlængelse af de spritnye træningslokaler har vi et indendørs loungeområde, med plads til hygge for vores medlemmer. Om det er kaffepause, bordtennis eller sport på storskærm, er der altid plads til jer hos THIMMS.

Vores bevægelser og aktiviteter i hverdagen er meget mere nuancerede, end hvad der kan trænes i en stationær maskine, hvorfor vi primært benytter os af frivægte, elastikker mm.

Alle vores træningslokaler er indrettet med så få forstyrrelser som muligt, hvilket skaber ro og fokus på træningen og giver os dermed mulighed for at rumme alle individer eller grupper. Er du på holdforløb eller et personligt forløb, vil der altid være et lokale specifikt til dig, og uden forstyrrelser, til rådighed. Dette er et tiltag, som skaber tryghed og fuld fokus på dig.

Træningsplan for 
Power Camp

Junior 1

Uge 26, 28 og 30

Junior 2

Uge 27, 29 og 31