Logo - Thimms Funktionel Træning

Online træningsprogrammer

Start din
træning her

Udarbejdet og testet af veluddannede trænere. Læs mere om vores forskningsbaserede træningsprogrammer.

Træn lokalt med vores programmer

Funktionel træning

Har du brug for et skub eller supplement til din selvtræning under kontrollede rammer og med en konkret målsætning? THIMMS’ online træningsprogrammer er bygget op fra bunden, og vil både udfordre dig samt minimere risikoen for skader. 

Vi har udviklet flere typer online træningsprogrammer med fokus på hhv. styrkeoptimering, muskelopbygning og fedtforbrænding mm. Alle programmerne bygger på principperne fra funktionel træning, hvor funktionalitet, naturlig progression og øget livskvalitet er de absolutte og primære fokuspunkter. 

Har du et konkret ønske eller døjer du med en tidligere skade, så kan vi skræddersy et specialiseret og personligt træningsprogram til dine behov. Brug kontaktformularen lige her

Online træningsprogram
Træningsterapi

Hvad er funktionel træning?

Tager udgangspunkt i dine naturlige bevægelsesmønstre, hvilket hjælper dig til at præstere bedre i og uden for træningscenteret.

Træning for alle

Ved at træne funktionelle bevægelsesmønstre på tværs af muskelgrupper øges forståelsen af egen krop uanset udgangspunkt. 

Træning for atleter

Opnå total kropsstyrke, rotationel kraft, stabilitet og forbedret bevægelseskvalitet med direkte overførbarhed til atletisk præstation.

Læring og udfordring

Vores online træningsprogrammer adskiller sig ved at have et indbygget hensynstagen til din overordnet funktionalitet. Alle vores programmer har indlagt øvelser der skal være med til at mobilisere og stabilisere dine led. Herved kan du fortsætte din udvikling og ikke tænke på overbelastningspauser.

Optimal bevægelighed og maksimal power

Træner kroppen og musklerne til at arbejde sammen. Dette øger kropsbevidsthed, hvilket resulterer i bedre generel mobilitet og mere power.

Se alle dine øvelser på din telefon, tablet eller computer

Med dit program følger en e-bog. Din træner har optaget alle øvelser, så du kan se, hvordan de skal udføres.

Chat med din træner - vi vil gerne hjælpe dig!

Har du spørgsmål til dit program eller en øvelse, så har du altid mulighed for at skrive til din træner

Tilfredse klienter
+ 0
Vender tilbage
0 %
Øvelser
+ 0

TRÆN MÅLRETTET

Den smarte måde at komme i form på
og opnå et funktionsdygtigt fundament

Designet til alle træningsniveauer

Vi tilbyder et bredt udvalg af træningsprogrammer, som kan benyttes af alle personer; fra dig som aldrig har trænet før, til dig med flere års erfaring i træningscenteret. De mere komplicerede øvelser i programmet kan skaleres efter dit behov, og alternative øvelser kan fremgå af programmet til det formål. 

Livskvalitet for den enkelte

Livskvalitet kan vi ikke definere for den enkelte, men vi ved, at smerte, livsstilssygdomme og et manglende overskud i hverdagen er medvirkende til, at livskvaliteten falder for mange. Vi tilbyder træningsforløb – uanset dit behov – som vil hjælpe dig i mål med en stærkere og sundere krop, så din livskvalitet øges.

Programsat ugentlige træninger

Få sat struktur på din træning. Vores programmer er designet og udviklet til at gøre træning i en travl hverdag mere overskueligt – typisk med tre ugentlige træninger á 60-90 minutters varighed.  

Mulighed for ernæringsplan

Gennem vores samarbejdspartner har du muligheden for at få din personlige ernæringsplan som et stærkt supplement til dit træningsprogram.

Træner

Mød træneren bag programmerne

Martin Thimm

Sportsfysiolog med speciale i Sports Specific Biomechanics

Jeg åbnede Thimms Funktionel Træning i 2017, og vi har lige siden stræbt efter at være et synonym for kvalitet. Vores træningscenter tilbyder i dag træning for alle uanset træningsniveau; fra dem, som har et meget lille kendskab til træning, til professionelle sportsatleter, som er blandt verdenseliten inden for deres sport. 

Jeg er selv tidligere professionel ishockeyspiller i ind- og udland. Efter endt karriere har jeg bl.a. uddannet mig som sportsfysiolog med speciale i Sports Specific Biomechanics. Udover THIMMS varetager jeg den fysiske træning for det danske ishockeylandshold og sidder som assisterende forsker hos Aalborg Universitet.  

Den resterende del af vores trænerteam er uddannet ved Aalborg Universitet og bidrager med cand. Scient. i Sports Science.

THIMMS øvelsesbank

Få inspiration til din træning

Se vores øvelsesvideoer – flere end 300 at vælge imellem

Kom i form med funktionel træning

Gratis eksemplar

Tilmeld herunder og modtag gratis eksemplar på et af vores træningsprogrammer:

Træningsplan for 
Power Camp

Junior 1

Uge 26, 28 og 30

Junior 2

Uge 27, 29 og 31