Logo - Thimms Funktionel Træning

Moderne arbejdsliv og sunde medarbejdere

Virksomhedstræning

Startet med det formål at skabe den bedste arbejdsplads for jer. Holdånd, positiv selvfølelse og velvære er blot få goder som vores træning kan bidrage til. Træningen bliver bygget op omkring grundlæggende fysiologiske bevægelser for at øge det fundamentale fysiske niveau

Invester i din virksomhed

Forbedr virksomheden og dine medarbejderes trivsel med virksomhedstræning. Vores erfaring viser, at træning kan reducere sygedage og øge glæden på arbejdspladsen. Vores dedikerede trænere sikrer en tilpasset oplevelse for hver enkelt på holdet, der bidrager til et stærkt træningsmiljø og en fremragende atmosfære, der kan videreføres til arbejdslivet.

Sundhed og velvære: En holistisk tilgang

Moderne arbejdsliv og sunde medarbejdere går ud over blot fysisk træning og kost. Det omhandler en helhedsorienteret tilgang til at pleje både krop, sind og ånd. Hos THIMMS mener vi, at det er vigtigt at skabe balance i alle aspekter af dit liv. Vi ønsker at give dig værdifulde redskaber og viden til at opnå en sund krop, en skarp mental tilstand samt en følelse af indre ro og lykke.

Stolt træner af

Holdtræning for virksomheder

Vi har igennem 5 år haft erfaring med virksomhedstræning med både større og mindre virksomheder hvor enten dele eller hele virksomheden, deltager i træningen. Som virksomhed har I mulighed for, at benytte vores faciliteter i Aalborg til træningen, eller få en træner ud til jeres arbejdsplads og varetage selve træningen med få remedier.

Med virksomhedstræning er der plads til alle uanset træningserfaring og eventuelle problematikker. Måden vi træner på, tager udgangspunkt i at opbygge et stærkt fysisk fundament, hvoraf træningen medfører en positiv effekt på alt fra stillesiddende kontormedarbejder til en aktiv lagermedarbejdere.

Funktionel træning – en krop der fordrer et funktionelt arbejdsliv og en fritid uden fysiske begrænsninger

Det primære formål med træningen handler om at udvikle det fysiske fundament, den frie bevægelighed og gøre individet stærkere på alle parametre; udholdenhed, topstyrke, eksplosivitet samt et forbedret kredsløb. Hvilket gør den enkelte i stand til, at varetage sine arbejdsopgaver effektivt og smertefrit. Disse parametre medvirker desuden til at øge den daglige forbrænding – så der vil ud over fysisk velvære og nedsatte sygedage, være en sidegevinst i form af vægttab eller øget muskelmasse.

Med virksomhedstræning hos THIMMS får I et træningsforløb, som er tilpasset jer med den enkelte målsætning at øge livskvalitet i et sundt og sikkert træningsmiljø. Bliv en del af vores træningsfællesskab som bl.a. CEGOTeeJays, SensuHomerunner, Norlys Energi m.fl.

Læs mere om os lige her.

Hvad indeholder et holdforløb?

"Vi har trænet hos THIMMS i over et år nu. Siden starten og indtil nu har stort set alle medarbejdere benyttet sig af tilbuddet. Det er min klare oplevelse, at det styrker sammenholdet på kryds og tværs. Derudover synes jeg, at det giver mere energi til os hverdagen. Når vi selv afholder jobsamtaler, nævner vi også altid, at der er mulighed for virksomhedstræning."

"Jeg har benyttet træningstilbuddet lige siden jeg blev ansat. Jeg vidste ikke, at der var træningstilbud, inden jeg søgte jobbet, men det er helt klart en bonus, og jeg vil ikke undvære det! Vi får en god blanding af seriøs træning og professionelle trænere, men også et sted, hvor man kan joke og få et smil på læben. Der er en god variation af øvelser, og jeg synes det er dejligt, at man kan følge med i sin egen udvikling. Dertil er det rigtig fedt, når de bruger energi på at tilpasse øvelserne til os individuelt, så vi hver især får noget ud af det alt efter, hvilket træningsniveau, vi befinder os på."

"Jeg har været til stort set alle træninger det sidste år! Jeg har det generelt set altid godt efter træningerne, og jeg føler mig stærkere samtidig med, at min holdning er blevet bedre. Det er rart at være sammen med sine kollegaer på en anden måde. Det bidrager positivt til det sociale, at vi har andet end arbejde sammen. Det er et kæmpe plus, at min arbejdsplads tilbyder træning."

Fordelene ved virksomhedstræning

Der er flere forskellige fordele og goder ved virksomhedstræning, som kan variere afhængigt af virksomhedens størrelse. Herunder er nogle potentielle fordele for henholdsvis små, mellemstore og store virksomheder – baseret på rundespørge for tilknyttet virksomheder af konceptet ‘Moderne arbejdsliv og sunde medarbejdere’.

Små virksomheder

Mellemstore virksomheder

Store virksomheder

Priser

Få en gratis prøveperiode

kr 995
pr. time
  • Op til 12 deltagere pr. hold
  • Træning hos jer eller os
  • Skræddersyet løsninger

Book en uforpligtende samtale

Indlæg fra videnscenter

Træner

Ofte stillede spørgsmål

Al træning er bygget op omkring de samme principper, så variationen ligger i, hvor mange træningspas I som virksomhed ønsker om ugen og om det skal foregå hos os eller jer. På denne side kan du få et indblik i vores nuværende og tidligere kunders erfaringer med deres forløb. Er du stadig i tvivl om, hvilket forløb som passer din virksomhed, er du velkommen til at kontakte os på info@thimms.dk og stille yderligere spørgsmål eller aftale en uforpligtende samtale.

Med forløbet betragtes alle dine ansatte som medlemmer og har mulighed for helt GRATIS at komme og træne sideløbende indenfor nedenstående åbningstider. Der trænes efter eget program eller tilkøbes et træningsprogram designet af vores trænere.


Åbningstider for Open
 Gym
Mandag - torsdag: 16:00-19:30 
Fredag: 12:00-15:00 
Lørdag: 08:30-10:30

Træningsdage og tidspunkter er faste. Såfremt I er forhindret i en periode, kan det ved aftale være muligt at lave en aftale om flytning af træningen.

Træningen foregår enten i vores faciliteter eller hos jer. Vi har erfaring med begge muligheder, så alt kan lade sig gøre.

Som en del af forløbet er det muligt at deltage gratis i fællestræning hver lørdag kl. 09:00-10:00. Der er begrænset antal pladser, hvorfor tilmelding sker via app’en Holdsport . Opret en profil og tilmeld dig holdet ”Fællestræning THIMMS”. Tilmelding åbnes hver onsdag kl. 19:00 efter først til mølle-princippet.

Gørtlervej 9a, 9000 Aalborg.

Træningsplan for 
Power Camp

Junior 1

Uge 26, 28 og 30

Junior 2

Uge 27, 29 og 31