Træning for livet

Holdtræning i Aalborg

Hos THIMMS tilbyder vi et bredt udvalg af forskellige typer holdtræning. Ønsker du at træne på et intimt hold med en personlig træner, hvor fællesskab, sammenhold og faglighed vægtes højt? Så kan du herunder læse meget mere om alle vores 8 ugers træningsforløb og finde det forløb, som passer til netop dig. Vores sprit nye faciliteter i Aalborg samt veluddannede personale står klar til at tage godt i mod dig.

Find dit næste forløb på vores holdtræning

KvindePower
Sommertilbud! (30%)
KvindePower
ManPower
Sommertilbud! (30%)
ManPower
MixPower - holdtræning i Aalborg
Sommertilbud! (30%)
MixPower
Oldboys - holdtræning Aalborg
Sommertilbud! (20%)
Oldboys +60

3 gode grunde til at vælge holdtræning i THIMMS

Top faciliteter i Aalborg - altid gratis parkering

Vores faciliteter er placeret centralt i Aalborg og består af flere træningslokaler samt en lukket træningsgård, med mulighed for udendørstræning i de varme måneder. I forlængelse af de spritnye træningslokaler har vi et indendørs loungeområde, med plads til hygge for vores medlemmer. Om det er kaffepause, bordtennis eller sport på storskærm, er der altid plads til jer hos THIMMS.

Vores bevægelser og aktiviteter i hverdagen er meget mere nuancerede, end hvad der kan trænes i en stationær maskine, hvorfor vi primært benytter os af frivægte, elastikker mm.

Alle vores træningslokaler er indrettet med så få forstyrrelser som muligt, hvilket skaber ro og fokus på træningen og giver os dermed mulighed for at rumme alle individer eller grupper. Er du på holdforløb eller et personligt forløb, vil der altid være et lokale specifikt til dig, og uden forstyrrelser, til rådighed. Dette er et tiltag, som skaber tryghed og fuld fokus på dig.

Træningsplan for 
Power Camp

Junior 1

Uge 26, 28 og 30

Junior 2

Uge 27, 29 og 31