Logo - Thimms Funktionel Træning

Træning for Livet

Holdtræning i Aalborg

Hos THIMMS tilbyder vi et bredt udvalg af forskellige typer holdtræning. Ønsker du at træne på et intimt hold med en personlig træner, hvor fællesskab, sammenhold og faglighed vægtes højt? Så kan du herunder læse meget mere om alle vores 8-ugers træningsforløb og finde det forløb, som passer til netop dig. Vores sprit nye faciliteter i Aalborg samt veluddannede personale står klar til at tage godt i mod dig.

Næste holdforløb: uge 10-17

Find dit næste forløb på vores holdtræning

Træning for Livet

Fordele for dig som medlem hos
Thimms Funktionel Træning

Træning for livet

Vi tilpasser træningen til dine individuelle behov, så du kan opnå en krop, der er klar til hverdagen. Uanset om du er nybegynder eller professionel sportsudøver, vil du opleve træning, der optimerer dine muligheder og får dig tættere på dit mål. 

Gør dine drømme til virkelighed med personlig træning eller holdtræning, der passer til dig, og så hjælper vi dig med at opnå en stærkere krop til hverdagen.

Hvad er funktionel træning?

Har du nogensinde hørt om funktionel træning? Det er egentligt ret enkelt; det handler i bund og grund om at skabe fysisk velvære for den enkelte igennem træning. Fremgangsmåden for dette gøres ved at arbejde med de stabiliserende muskler, som vi ofte arbejder med i rotation med relativ modstand. Det er vigtigt for os, at vi arbejder med succeser, fremfor begrænsninger.

Vores holdtræning

Vi er overbeviste om, at holdtræning løfter effekten på din træning. Når vi træner sammen med andre, oplever vi ofte, at fællesskabet og sammenholdet er med til at højne motivationen. Vi vil gerne være med til skabe det bedste fundament for holdtræning; det er de små ting, der gør en forskel.

Vores træningscenter tilbyder et kompetent træner-team, som har mange års erfaring med træning, alt fra træning af elitesportsfolk til den helt nye i træningscenteret, der aldrig har rørt en håndvægt før. Med vores faglige niveau, topfaciliteter og den skønne mangfoldighed på vores hold, er der lagt op til en stærkere krop og langt større livsglæde. Sidst men ikke mindst, så har vi også fysioterapeut Thomas fra Fysio-menta i ‘huset’.

Gratis lørdagstræning på tværs af hold

Indlæg fra videnscenter

Træner

Træningsplan for 
Power Camp

Junior 1

Uge 26, 28 og 30

Junior 2

Uge 27, 29 og 31