Træning under åben himmel i vores unikke træningsgård

Udendørstræning

Træning under åben himmel i vores private træningsgård. Nu kan du nyde godt af vores holdtræning under de smukke blå himmelstrøg og med den friske luft som din træningsmakker. Vi har alle de redskaber og faciliteter, der er nødvendige for at skabe en effektiv og sjov træningsoplevelse. Vi glæder os til at se dig på holdet!

6-ugers holdtræning med intensitet og stærk core

På vores udendørshold “Træning under åben himmel i vores privatetræningsgård” vil du opleve høj intensitet og fokus på at opbygge en stærk core. Vi træner funktionel træning, der er designet til at styrke kroppen til hverdagen.

Gennem vores varierende træningsprogrammer vil du blive udfordret både fysisk, men samtidigt vil variationen være med til at gøre det sjovt og udfordrende. Du vil opbygge styrke, udholdenhed og smidighed i hele kroppen. Vi arbejder med øvelser, der involverer flere muskelgrupper samtidigt, og vi lægger særlig vægt på at træne kroppens kerne.

En stærk core er essentiel for en sund og stærk krop, da den stabiliserer og beskytter rygsøjlen og hjælper med at forbedre kropsholdningen. Derfor vil vores trænere sørge for, at du får den rette træning til at opbygge en stærk core. 

Du kan se alle vores holdforløb lige her.

MixPower - holdtræning i Aalborg

Næste forløb: uge 34-41

Mandag og torsdag kl. 16.00-17.00

Holdtræning for mænd og kvinder

Udendørsholdet er der plads til alle uanset træningserfaring, fysisk form og eventuelle problematikker. Måden vi træner på, tager udgangspunkt i at opbygge et stærkt fysisk fundament, krydret med et fantastisk sammenhold. 

Funktionel træning – en krop der fordrer et funktionelt arbejdsliv og en fritid uden fysiske begrænsninger

Vi har skabt et nyt holdtræningsforløb, hvor fokus er på træning udenfor. Vi benytter primært træningsredskaber som elastikker, TRX, slam balls, prowler og hammer for at udfordre vores deltagere på en innovativ og effektiv måde. Disse redskaber tillader os at træne både styrke og kondition, samtidig med at vi får en unik og anderledes træningsoplevelse. Vores holdtræningsforløb er designet til at motivere og inspirere vores deltagere til at opnå deres personlige træningsmål på en sjov og spændende måde.

Introduktionspris: 1.400 kr. (Du sparer 20%)

Hvad indeholder et 6-ugers holdforløb?

Træn målrettet

Den smarte måde at komme i form på
og opnå et funktionsdygtigt fundament

Designet til alle træningsniveauer

Vi tilbyder et bredt udvalg af træningsøvelser, som kan benyttes af alle personer; fra dig som aldrig har trænet før, til dig med flere års erfaring i træningscenteret. De mere komplicerede øvelser i træningen kan skaleres efter dit behov, og vores trænere kan rette til hvis der er brug for alternative øvelser. 

Livskvalitet for den enkelte

Livskvalitet kan vi ikke definere for den enkelte, men vi ved, at smerte, livsstilssygdomme og et manglende overskud i hverdagen er medvirkende til, at livskvaliteten falder for mange. Vi tilbyder træningsforløb – uanset dit behov – som vil hjælpe dig i mål med en stærkere og sundere krop, så din livskvalitet øges.

Programsat ugentlige træninger

Få sat struktur på din træning. Vores programmer er designet og udviklet til at gøre træning i en travl hverdag mere overskueligt – med dette forløb kan du få programsat alle dine træninger. To ugentlige træninger á 55 minutters varighed. Dog med mulighed for en gratis fællestræning om lørdagen.

Mulighed for ernæringsplan

Gennem vores samarbejdspartner har du muligheden for at få din personlige ernæringsplan som et stærkt supplement til dit træningsforløb.

Find os lige her i Aalborg

Der er gratis parkering og gode tilkørselsforhold.

Tilmeld dig næste forløb her (uge 34-41)

Har du brug for hjælp eller andre spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os.

Introduktionspris: 1.400 kr. (Du sparer 20%)

Telefon: 2084 4582
Email: info@thimms.dk

Udendørstræning

Ofte stillede spørgsmål

Det er muligt at læse en beskrivelse af vores forskellige forløb på hjemmesiden. Derudover kan du få et indblik i vores nuværende og tidligere kunders erfaringer af de forskellige forløb under google anbefalinger. Er du stadig i tvivl om, hvilket forløb som passer dig, er du velkommen til at kontakte os på info@thimms.dk og stille yderligere spørgsmål eller aftale en uforpligtende samtale.

Træningsdage- og tidspunkter er faste og vil fremgå af det forløb du har booket. Såfremt du er forhindret, kan det ved aftale være muligt at træne med på et af de andre hold i samme forløbsperiode.

Du vil have de to samme trænere tilknyttet under hele forløbet, dog kan der være enkelte ændringer/afløsninger ved sygdom, ferie mm.

Du har mulighed for at vælge en abonnementsløsning i forbindelse med dit holdforløb. På denne måde slipper du for at forny din plads på holdet hver anden måned. Skriv til info@thimms.dk, hvis du ønsker denne løsning.

Det er ikke muligt at sætte dit holdforløb i bero. Ved længerevarende fravær af særlig årsag, kan aftale indgås.

Som en del af dit forløb er det muligt at deltage gratis i fællestræning hver lørdag kl. 09:00-10:00. Der er begrænset antal pladser, hvorfor tilmelding sker via app’en Holdsport. Opret en profil og tilmeld dig holdet ”Fællestræning THIMMS”. Tilmelding åbnes hver onsdag kl. 19:00 efter først til mølle-princippet.

Gørtlervej 9a, 9000 Aalborg.

Som medlem har du mulighed for helt GRATIS at komme og træne sideløbende med dit aktive forløb indenfor nedenstående åbningstider. Du kan vælge at træne efter eget program eller tilkøbe et træningsprogram designet af vores coaches.


Åbningstider for Open Gym:
Mandag - torsdag: 16:00-19:30
Fredag: 12:00-15:00
Lørdag: 08:30-10:30

Træningsplan for 
Power Camp

Junior 1

Uge 26, 28 og 30

Junior 2

Uge 27, 29 og 31