Løbende tilmelding: Vil du gerne med på holdet? Skriv til info@thimms.dk
Logo - Thimms Funktionel Træning

Sport Camp

Er du klar til at tage det næste skridt i din udvikling?

Hos THIMMS har vi de bedste rammer for Sports Performance Training Camp i spritnye lokaler og udendørsfaciliteter med det absolut bedste udstyr og ikke mindst de mest kompatible og engagerede trænere. Thimms Sports Academy har eksisteret siden 2011 og specialiserer sig i sportsspecifik fysisk træning til de udøvere, der vil give sig selv de bedste muligheder for både fysisk og mental udvikling. Du kan deltage på hele campen hos os eller vælge et online video program, hvor al træning foregår i dit lokale træningscenter, med feedback fra vores trænere. Alt kan lade sig gøre!

Fysisk eller online deltagelse for individer eller klubber - alle sportsgrene
Online | Vi bruger TrueCoach for at optimere din online-oplevelse endnu mere. Se dine øvelser udført af din træner og få samtidig feedback mm.

Sports Performance Training Camp

SPTC er bygget op over mere end 10 års erfaring med professionelle atleter og suppleres løbende med den nyeste viden indenfor præstationsfremmende og skadesforebyggende træning. Hos THIMMS arbejder vi med atleter i alle dele af deres karriere og vi kan varetage den fysiske træning i alle sportsgrene.

Sportsgrene rummer forskellige elementer og færdigheder, men grundstammen er den samme. Vores trænere specialiserer sig i den enkelte udøver og de specifikke faktorer for dennes sportsgren. SPTC byder på et stærkt træningsmiljø med alt fra amatører, til professionelle i ind- og udland. Dette giver en helt speciel atmosfære, hvor der er plads til talentudvikling, samtidigt med der skabes et frirum for spillere, hvor de har mulighed for, at genoplade og optimere inden den kommende sæson. Vi er overbeviste om, at vi har den helt rigtige formular, hvorfor vi også oplever, at udøvere kommer igen sæson efter sæson.

Filosofien bag

SPTC er startet med det ene formål, at optimere hver enkelt udøvers potentiale. Talent skal plejes og passes igennem en hel karriere. Det kræver ikke kun hårdt arbejde men også en velovervejet og balanceret træning. Det er på banen, man som udøver udvikler sig allermest! At være skadesfri er derfor et krav for at blive den bedste.

Træningsprogrammet

Træningsprogrammet bygges op omkring den enkeltes behov og alt det, vi laver, har relevans for den specifikke sportsgren. I forlængelse af dette kommer den enkelte samtidigt til at opnå maksimal udnyttelse af sin kapacitet. Det vil sige minimeret skadesrisiko, mere effektive bevægelsesmønstre, en optimering af power output samt et forbedret mentalt fokus i pressede kampsituationer.

Praktiske informationer

Hør nærmere om dine/jeres muligheder - Fuldt/delvist deltagende i campen eller online forløb, alt kan lade sig gøre! Kontakt allerede i dag for mere info.

 

Adresse:

THIMMS
Gørtlervej 9A,
9000 Aalborg

Email: info@thimms.dk
Telefon: +45 2084 4582

Andre hold du måske kunne være interessert i

Træningsplan for 
Power Camp

Junior 1

Uge 26, 28 og 30

Junior 2

Uge 27, 29 og 31