Lige nu! 30% på ManPower, KvindePower og Mixpower
Logo - Thimms Funktionel Træning

Junior Sports Performance Training Camp | 2022

Skal du være klar til næste sæson?
Som ung sportsudøver kommer udvikling i første række og præstation i anden række. Typisk er de sidste tre år som ungdomsudøver de vigtigste år for udvikling af fysikken. Dermed er det ikke sagt, at man ikke kan begynde at have fokus på det fysiske aspekt tidligere, så længe det gøres under kontrollerede forhold.

Fysisk eller online deltagelse for individer eller klubber - alle sportsgrene i aldersgruppen 14-17 år
Online | Vi bruger TrueCoach for at optimere din online-oplevelse endnu mere. Se dine øvelser udført af din træner og få samtidig feedback mm.

Junior Performance Training Camp

Junior Sports Performance Training Camp er bygget op over mere end 10 års erfaring med atleter i alle aldre og suppleres løbende med den nyeste viden indenfor præstationsfremmende og skadesforebyggende træning. Vi vil gerne præge sportsudøverne så tidligt som muligt i deres udvikling og uddanne dem i deres egen krop, herunder forståelsen af, hvordan den fungerer og dennes udvikling. Al træning monitoreres og styres af kompetente trænere med erfaring i arbejdet med unge mennesker.

Filosofien bag

JPTC er startet med det ene formål, at optimere hver enkelt spillers potentiale,. Talent skal plejes, udvikles og passes igennem en hel karriere. Det kræver ikke kun hårdt arbejde men også en velovervejet og balanceret træning. Det er på banen, man som udøver udvikler sig allermest! At være skadesfri er derfor et krav for at blive den bedste.

Træningsprogrammet

Træningsprogrammet bygges op omkring den enkeltes behov og situation, da der kan være stor forskel på den fysiologiske udvikling i samme aldersgruppe. Sportsgrene rummer forskellige elementer og færdigheder, men grundstammen er den samme, hvorfor JPTC er for alle sportsgrene. I forlængelse af dette kommer den enkelte samtidigt til at opnå maksimal udnyttelse af sin kapacitet. Det vil sige minimeret skadesrisiko, mere effektive bevægelsesmønstre, en optimering af power output samt et forbedret mentalt fokus i pressede kampsituationer.

Praktiske informationer

Hør nærmere om dine/jeres muligheder - Fuldt/delvist deltagende i campen eller online forløb, alt kan lade sig gøre! Kontakt allerede i dag for mere info.

 

Adresse:

THIMMS
Gørtlervej 9A,
9000 Aalborg

Email: info@thimms.dk
Telefon: +45 2084 4582