TYVSTART: Holdtræning resten af året - få en uge gratis - skriv til info@thimms.dk
Logo - Thimms Funktionel Træning

Football Performance Training Camp | 2022

Skal du være klar til næste sæson?
Hos THIMMS har vi de bedste rammer for FPTC i spritnye lokaler og udendørsfaciliteter med det absolut bedste udstyr og ikke mindst de mest kompatible og engagerede trænere. Thimms Sports Academy har eksisteret siden 2011 og specialiserer sig i sportsspecifik fysisk træning til de spillere, der vil give sig selv de bedste muligheder for både fysisk og mental udvikling. Du kan deltage på hele campen hos os eller vælge et online video program, hvor al træning foregår i dit lokale træningscenter, med feedback fra vores trænere. Alt kan lade sig gøre!

Fysisk eller online deltagelse for individer eller klubber - fodbold
Online | Vi bruger TrueCoach for at optimere din online-oplevelse endnu mere. Se dine øvelser udført af din træner og få samtidig feedback mm.

Football Performance Training Camp

Football Performance Training Camp er bygget op over mere end 10 års erfaring med professionelle atleter og suppleres løbende med den nyeste viden indenfor præstationsfremmende og skadesforebyggende træning. FPTC byder på et stærkt træningsmiljø med alt fra spillere fra de hjemlige serierækker, til professionelle spillere i udlandet. Dette giver en helt speciel atmosfære, hvor der er plads til talentudvikling, samtidigt med der skabes et frirum for spillere, hvor de har mulighed for, at genoplade og optimere inden den kommende sæson. Vi er overbeviste om, at vi har den helt rigtige formular, hvorfor vi også oplever, at spillerne kommer igen sæson efter sæson.

Filosofien bag

FPTC er startet med det ene formål, at optimere hver enkelt spillers potentiale. Talent skal plejes og passes igennem en hel karriere. Det kræver ikke kun hårdt arbejde men også en velovervejet og balanceret træning. Det er på banen, man som fodboldspiller udvikler sig allermest! At være skadesfri er derfor et krav for at blive den bedste.

Træningsprogrammet

Træningsprogrammet bygges op omkring den enkeltes behov og alt det, vi laver, har relevans for fodboldspillet på banen. I forlængelse af dette kommer den enkelte samtidigt til at opnå maksimal udnyttelse af sin kapacitet. Det vil sige minimeret skadesrisiko, mere effektive bevægelsesmønstre, en optimering af power output samt et forbedret mentalt fokus i pressede kampsituationer.

Praktiske informationer

Hør nærmere om dine/jeres muligheder - Fuldt/delvist deltagende i campen eller online forløb, alt kan lade sig gøre! Kontakt allerede i dag for mere info.

 

Adresse:

THIMMS
Gørtlervej 9A,
9000 Aalborg

Email: info@thimms.dk
Telefon: +45 2084 4582