Løbende tilmelding: Vil du gerne med på holdet? Skriv til info@thimms.dk
Logo - Thimms Funktionel Træning

Personlig Træning

19.750,00 kr.51.500,00 kr.

Et personligt træningsforløb i trygge rammer hos os er en livslang investering i dig selv. Alle mennesker har ret til en dagligdag uden smerter. Vi besidder kvalitet og viden til at hjælpe dig med dine mål.

Personlig forløb - Bronze
Forløb på 15 uger/30 træninger
Pris: 19.750,00 kr.
Personlig forløb - Sølv
Forløb på 30 uger/60 træninger
Pris: 32.900,00 kr.
Personlig forløb - Guld
Forløb på 52 uger/104 træninger
Pris: 51.500,00 DKK
Brug for et tilpasset forløb?
Passer de overstående forløb dig ikke, så kontakt os på info@thimms.dk og aftal en uforpligtende samtale.
4.7 ud af 5 kundetilfredshed
Personlig træner
Abonnement?

Betal en fast andel af forløbet hver måned. Skriv til info@thimms.dk for mere information.

Brug for ratebetaling?
Hos Thimms Funktionel Træning har du mulighed for at betale via rater. Ved opstart betales der 50% forud ved tilmelding. Resterende beløb faktureres og betales automatisk hver måned.

Har du brug for anden betalingsordning så kan dette aftales. Ring til +45 2084 4582 eller skriv til os via info@thimms.dk for ydeligere information.

Personlig træning i Aalborg

Med et personligt træningsforløb hos THIMMS er det med dig i centrum og i trygge rammer.

Alle forløb er unikke alt efter klientens behov. Du påbegynder dit forløb med en opstartssamtale, hvor du fortæller os om dine ønsker og behov. For at sikre kvaliteten af træningen skal du først og fremmest igennem en opstarts-screening af din krops funktioner, hvorfor vi sammen finder ud af hvordan vi effektivt og sikkert kommer i mål.

Vi har en holistisk tilgang til de mennesker vi arbejder med, hvilket betyder at vi altid tager afsæt i de forudsætninger, ønsker og forventninger som du kommer med. Inden dit forløb begynder, kan vi allerede præsentere dig for vores eneste mål: Vi vil skabe en øget livskvalitet uanset dit fysiske niveau.

Alle trænere er specielt udvalgt med forskellige specialer/interesseområder så kontakt os, og hør hvad vi kan hjælpe dig med. Vi vil gerne være mere end din personlige træner – derfor har du rig mulighed for at deltage i vores fællestræning og Open Gym sammen med alle vores fantastiske medlemmer. 

Er du klar til at blive en del af THIMMS?

De bedste hilsner
Martin Thimm

Alle forløb inkluderer

Ofte stillede spørgsmål

Det er muligt at læse en beskrivelse af vores forskellige forløb på hjemmesiden. Derudover kan du under Anbefalinger få et indblik i vores nuværende og tidligere kunders erfaringer af de forskellige forløb. Er du stadig i tvivl om, hvilket forløb som passer dig, er du velkommen til at kontakte os på info@thimms.dk og stille yderligere spørgsmål eller aftale en uforpligtende samtale.

Som udgangspunkt stræber vi efter faste træningsdage- og tidspunkter. Der er dog indlagt en vis fleksibilitet i dit personlige forløb, således forløbet kan afvikles med det bedst mulige udbytte.

Som medlem har du mulighed for helt GRATIS at komme og træne sideløbende med dit aktive forløb indenfor nedenstående åbningstider. Du kan vælge at træne efter eget program eller tilkøbe et træningsprogram designet af vores coaches.


Åbningstider for Open Gym:
Mandag - torsdag: 16:00-19:30
Fredag: 12:00-15:00
Lørdag: 08:30-10:30

.

Du vil have den samme træner tilknyttet under hele forløbet, dog kan der være enkelte ændringer/afløsninger ved sygdom, ferie mm.

Et personligt forløb tilrettelægges efter dit behov, hvorfor et tilpasset antal træningspas og uger kan aftales.

Brug for ratebetaling?
Hos Thimms Funktionel Træning har du mulighed for at betale via rater. Ved opstart betales der 50% forud ved tilmelding. Restende beløb fakturares og betales hver måned via bankoverførelse.

Har du brug for anden betalingsordning så kan dette aftales. Ring til +45 2084 4582 eller skriv til os via info@thimms.dk for ydeligere information.

Det er muligt at sætte dit personlige forløb i bero ved ferie. Endvidere tilpasses de enkelte ugentlige træningspas i forbindelse med sygdom mm. Forløbet skal dog afvikles med maksimum +6 ugers tillæg. Er dette ikke muligt, kan anden aftale indgås.

Som en del af dit forløb er det muligt at deltage gratis i fællestræning hver lørdag kl. 09:00-10:00. Der er begrænset antal pladser, hvorfor tilmelding sker via app’en Holdsport. Opret en profil og tilmeld dig holdet ”Fællestræning THIMMS”. Tilmelding åbnes hver onsdag kl. 19:00 efter først til mølle-princippet.

Gørtlervej 9a, 9000 Aalborg.

Andre hold du måske kunne være interessert i

Træningsplan for 
Power Camp

Junior 1

Uge 26, 28 og 30

Junior 2

Uge 27, 29 og 31