Logo - Thimms Funktionel Træning

Styrkeoptimering

599,00 kr.1.298,00 kr.

4.7 ud af 5 kundetilfredshed
85% vender tilbage
Har du brug for et specialprogram?
Skriv til info@thimms.dk så vender vi hurtigst muligt tilbage

Online træningsprogram

Med fokus på Styrkeoptimering

Med dette program vil du forbedre din topstyrke, samtidig med dine supplerende og stabiliserende muskler styrkes, således din krop kan holde til de tunge belastninger – hermed forbedret generel sundhed.

Programmet er udarbejdet ud fra vores funktionel tilgang til træning, som er udviklet og forbedret gennem mere end 10 års erfaring, siden 2010, med alt fra professionelle atleter til alvorlige genoptræningsforløb.

Vores koncept funktionel træning bygger omkring kroppen og dens naturlige bevægelsesmønstre, hvorfor dette styrkeprogram vil indeholde øvelser som går ud over de traditionelle styrkeløft, netop for at skabe en mere helstøbt fysik, som er tilpasset enhver situation vi må møde i vores hverdag.

online træningsprogram

Hvad indeholder dit program?

Optimal bevægelighed og maksimal power

Træner kroppen og musklerne til at arbejde sammen. Dette øger kropsbevidsthed, hvilket resulterer i bedre generel mobilitet og mere power.

Se alle dine øvelser på din telefon, tablet eller computer

Med dit program følger en e-bog. Din træner har optaget alle øvelser, så du kan se, hvordan de skal udføres.

Chat med din træner - vi vil gerne hjælpe dig!

Har du spørgsmål til dit program eller en øvelse, så har du altid mulighed for at skrive til din træner

Mød dine trænere bag programmet

Vores team af trænere er nøje udvalgt og alle er uddannede sports specifikt. Martin Thimm er tidligere professionel ishockeyspiller i ind- og udland. Efter endt karriere er han uddannet sportsfysiolog med speciale i Sports Specific Biomechanics fra Mittuniversitetet i Sverige. Martin er desuden ansat i en rolle som Head of Training for det danske ishockeylandshold og har været involveret i blandt andet VM og OL. Dertil er Martin assisterende forsker hos Aalborg Universitet. 

Den resterende del af vores trænerteam er uddannet ved netop Aalborg Universitet, hvor både Magnus Henriksen og Alexander Thomasen er uddannet cand. Scient. i Sports Science. Magnus er udover sin stilling hos THIMMS, tilknyttet det danske U20 og U25 ishockeylandshold, mens Alexander i samarbejde med Dansk Ishockey Union uddanner ungdomstrænere i fysisk træning. 

Hos THIMMS arbejder vi med mange typer mennesker, både atleter på professioneltplan til “almindelige” mennesker der gerne vil holde sig i gang. Om der er fokus på styrkeoptimering, muskelopbygning eller fedtforbrænding, kan vi hos THIMMS tilbyde et gennemført og funktionelt træningsprogram. 

Er du nysgerrig på at læse mere omkring teamet? Så kan du læse meget mere lige her.

Træningsplan for 
Power Camp

Junior 1

Uge 26, 28 og 30

Junior 2

Uge 27, 29 og 31