Logo - Thimms Funktionel Træning

Hjemmetræning

699,00 kr.

4.8 ud af 5 kundetilfredshed
85% vender tilbage
Har du brug for et specialprogram?
Skriv til info@thimms.dk så vender vi hurtigst muligt tilbage

Oplev effektiv hjemmetræning med minimalt udstyr

Vi har investeret vores kompetencer og ekspertise i udviklingen af dette program, og med Fitness360 som udstyrsleverandør, har vi skabt en løsning, som ikke går på kompromis med kvalitet. 

Det er vi ekstremt stolte af.

Hjemmetræning

med fokus på hele kroppen

Vores hjemmetræningsprogram er en 6 ugers e-bog, der er egnet til alle træningsniveauer. Alle øvelser er filmet, så du kan se udførelsen. Programmet er udviklet i samarbejde med Fitness360, hvilket betyder, at du kan tilkøbe det rette træningsudstyr til din hjemmetræning til en fordelagtig pris – hele 25% rabat.

Programmet er udarbejdet ud fra vores funktionel tilgang til træning, som er udviklet og forbedret gennem mere end 10 års erfaring, siden 2010, med alt fra professionelle atleter til alvorlige genoptræningsforløb. Vores koncept funktionel træning bygger omkring kroppen og dens naturlige bevægelsesmønstre, hvorfor dette hjemmetræningsprogram vil indeholde øvelser som går ud over de traditionelle styrkeløft, netop for at skabe en mere helstøbt fysik, som er tilpasset enhver situation vi må møde i vores hverdag.

Hvad indeholder dit program?

Oplev en udfordrende og effektiv træning

Vores hjemmetræningsprogram omfatter en række effektive øvelser, designet til at hjælpe dig med at opnå et funktionsdygtigt træningsfundament, og så endda derhjemme. Vi har skabt en serie videoer, der viser dig, hvordan du udfører hver enkelt øvelse korrekt og sikkert.

Vores videoer er ledet af vores erfarne trænere, der guider dig igennem hver øvelse. Du kan afspille videoerne på din computer, tablet eller smartphone, så du kan træne, uanset hvor du er.

Nedenfor er et udvalg af nogle af de øvelser som indgår i programmet.

3 hurtige step-by step

Så let kan du komme i gang

1. Køb dit program

Vi tilbyder et komplet træningsprogram, inklusiv opvarmning og videoforevisning af alle øvelser. Du kan downloade dit program med det samme, og komme i gang med træningen.

2. Tilkøb det nødvendige udstyr

Efter købet af programmet vil du modtage en e-mail, hvor du har mulighed for at tilkøbe det nødvendige udstyr. Takket være vores samarbejde med Fitness360 kan du opnå en rabat på 25% på udstyret.

3. Træn når det passer dig

Skab dit eget træningsområde derhjemme og træn når det passer dig. Åbn vores træningsprogram og lad os guide dig igennem en sjov og udfordrende træning. Rigtig god fornøjelse!

Træning for livet

“Træning for livet” fokuserer på at hjælpe individer med at opnå livskvalitet ved at træne deres krop til at kunne udføre aktiviteter, der betyder noget for dem i deres hverdag og fritid. Det handler om at være i stand til at deltage i sociale aktiviteter med venner og familie, og at være aktiv i ens fritidsinteresser.

Derfor har vi designet et hjemmetræningsprogram, der er nemt at følge og samtidig giver det maksimale resultat. Hvis du vil have en forhåndsvisning, kan du downloade en “smagsprøve” og se, hvorfor det er det bedste valg for at opnå dine mål.

Når du udfylder formularen, giver du samtykke til at modtage markedsføring samt tips og tricks fra os.
Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Optimal bevægelighed og maksimal power

Træner kroppen og musklerne til at arbejde sammen. Dette øger kropsbevidsthed, hvilket resulterer i bedre generel mobilitet og mere power.

Se alle dine øvelser på din telefon, tablet eller computer

Med dit program følger en e-bog. Din træner har optaget alle øvelser, så du kan se, hvordan de skal udføres.

Chat med din træner - vi vil gerne hjælpe dig!

Har du spørgsmål til dit program eller en øvelse, så har du altid mulighed for at skrive til din træner

Det essentielle udstyr til træningen

Mød dine trænere bag programmet

Vores team af trænere er nøje udvalgt og alle er uddannede sports specifikt. Martin Thimm er tidligere professionel ishockeyspiller i ind- og udland. Efter endt karriere er han uddannet sportsfysiolog med speciale i Sports Specific Biomechanics fra Mittuniversitetet i Sverige. Martin er desuden ansat i en rolle som Head of Training for det danske ishockeylandshold og har været involveret i blandt andet VM og OL. Dertil er Martin assisterende forsker hos Aalborg Universitet. 

Den resterende del af vores trænerteam er uddannet ved netop Aalborg Universitet, hvor både Magnus Henriksen og Alexander Thomasen er uddannet cand. Scient. i Sports Science. 

Er du nysgerrig på at læse mere omkring teamet? Så kan du læse meget mere lige her.

Træningsplan for 
Power Camp

Junior 1

Uge 26, 28 og 30

Junior 2

Uge 27, 29 og 31