Logo - Thimms Funktionel Træning

UngdomsPower

1.200,00 kr.

Er du mellem 12-15 år, og mangler du en fritidsaktivitet, eller har du brug for et supplement til din sportsgren? Så er vores ungdomshold det helt rigtige valg. Vores dygtige og engagerede trænere sørger for at tilpasse træningen til den enkelte, og sammenholdet skaber et vidunderligt træningsmiljø med fremragende atmosfære, tryghed, sjov, læring og teamwork.

5 ledig(e) plads(er)

Holdstart Uge 10-17
Tidspunkt Tirsdag 16.00-16.55 og torsdag 16.00-16.55
4.8 ud af 5 kundetilfredshed
Loyalitetsrabat*
Abonnement?

Slip for at forny dit forløb hver anden måned. Skriv til info@thimms.dk for mere information.

*Tidligere deltagere får altid 10% rabat. Skriv til info@thimms.dk og modtag din loyalitetsrabat. Rabatkoden kan kun indløses under bestillingen.

Holdtræning kun for børn og unge - UngdomsPower

UngdomsPower er der plads til alle uanset træningserfaring og eventuelle problematikker. Måden vi træner på, tager udgangspunkt i at opbygge et stærkt fysisk fundament.

Thimms Funktionel træning – læring i egen krop og forståelse for træning

Det primære formål med træningen handler om at vi vil udvikle dit fysiske fundament, din frie bevægelighed og gøre dig stærkere på alle parametre; udholdenhed, topstyrke, eksplosivitet samt et forbedret kredsløb. Derudover vil vores høje faglighed og kvalitet danne rammerne for din fremtid med træning. UngdomsPower skal først og fremmest være sjovt, men vi ønsker også, at lære dig hvad det vil sige at træne. Vores tilgang har stor fokus på kroppens naturlige bevægelser, således kroppen kan udvikle sig hensigtsmæssigt. Sammen med vores trænere skaber vi tryghed og stærkt kammeratskab. 

Et 8 ugers træningsforløb på UngdomsPower holdet hos THIMMS, får du et træningsforløb som er tilpasset dig med den enkelte målsætning at øge din træningsglæde samt forståelse i et sundt og sikkert træningsmiljø. Ved tilmelding modtager du et opstartsskema, hvor du kan uddybe eventuelle problematikker, så vi har indsigt og kan tage hånd om dig.

Har du hørt om vores sportsspecifikke træning til sportsudøvere? Læs meget mere lige her på Thimms Sports Academy.

Hvad indeholder et 8 ugers UngdomsPower holdforløb?

Ofte stillede spørgsmål

Vores ungdomshold er som udgangspunkt for børn og unge i alderen 12-16 år. Der kan dog laves undtagelser ved aftale.

Det er fuldt forsvarligt for unge at styrketræne, så længe det foregår under kontrollerede rammer. Vores trænere er uddannede og har tidligere erfaring med træning af børn og unge. For yderligere spørgsmål er I velkommen til at skrive til info@thimms.dk

Træningsdage og tidspunkter er faste og vil fremgå af det forløb du har booket. Der kan dog være enkelte undtagelser ved ferie, helligdage mm.

Den samme træner vil være tilknyttet under hele forløbet, dog kan der være enkelte ændringer/afløsninger ved sygdom, ferie mm.

Det er muligt at betale forløbet på to måder:

Kreditkort eller bankoverførsel (ratebetaling)

 

Kreditkort: Hvis du ønsker at betale hele forløbet nu og her, er dette muligt. Vælg forløb og vælg betalingsmåden ”Kreditkort (Stripe)”

 

Bankoverførsel (ratebetaling): Du har mulighed for at betale via rater. Fakturering sker i 2 rater. 1. rate betales ved tilmelding via en bankoverførsel og 2 rate betales halvvejs i forløbet via bankoverførelse.

Du har mulighed for at vælge en abonnementsløsning i forbindelse med holdforløbet. På denne måde slipper du for at forny pladsen på holdet hver anden måned. Skriv til info@thimms.dk, hvis du ønsker denne løsning.

Det er ikke muligt at sætte holdforløbet i bero. Ved længerevarende fravær af særlig årsag, kan aftale indgås.

Gørtlervej 9a, 9000 Aalborg.

Træningsplan for 
Power Camp

Junior 1

Uge 26, 28 og 30

Junior 2

Uge 27, 29 og 31