Logo - Thimms Funktionel Træning

STÆRK MOR

2.900,00 kr.

Vores ”STÆRK MOR” træning er til dig, der er gravid og gået på barsel, eller til dig, som har født og er klar til at sætte fokus på din krop i private og trygge rammer, hvor humør, faglighed og forståelse af din unikke krop er i centrum.

8 ledig(e) plads(er)

Holdstart Uge 10-17
Tidspunkt Tirsdag og torsdag 10.00 – 10.55
4.8 ud af 5 kundetilfredshed
85% vender tilbage

Tidligere deltagere får 20%

Tidligere deltagere får altid 20% rabat. Skriv til info@thimms.dk og modtag din loyalitetsrabat. Rabatkoden kan kun indløses under bestillingen.

Abonnement

Slip for at forny dit forløb hver anden måned. Skriv til info@thimms.dk for mere information.

Brug for ratebetaling

Hos Thimms Funktionel Træning har du mulighed for at betale via rater. Fakturering sker i 2 rater. 1. rate betales ved tilmelding og 2 rate betales automatisk fire uger senere.

Træning for livet

“Træning for livet” fokuserer på at hjælpe individer med at opnå livskvalitet ved at træne deres krop til at kunne udføre aktiviteter, der betyder noget for dem i deres hverdag og fritid. Det handler om at være i stand til at deltage i sociale aktiviteter med venner og familie, og at være aktiv i ens fritidsinteresser.

Simone Åkesson
Simone Åkesson
Deltager på STÆRK MOR
Læs mere
Kæmpe anbefaling herfra af Martin Thimm og hele teamet! Det er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv. Tak for mange fede træninger med højt humør og masser af faglighed, fantastisk humør og forståelse. Der er plads til alle uanset baggrund for træning, og hvor lidt søvn man får. Man bliver guidet personligt ift. ens krop; udfordringerne og styrker, og der er fokus på at styrke kroppen indefra ud. Og aldrig har en titel på et hold givet så meget mening - for man bliver virkelig “stærk mor” - stærk både fysisk, psykisk og socialt. Af hjertet tak!
Marie Munch
Marie Munch
Deltager på STÆRK MOR
Læs mere
Jeg kan varmt anbefale Martin og hans team! Som nybagt mor var jeg meget i tvivl omkring, hvordan og hvornår jeg skulle/måtte starte op med at træne igen. Jeg har hos THIMMS følt mig rigtig godt vejledt hele vejen igennem, og jeg har været så glad for holdet “stærk mor”, at jeg netop har tilmeldt mig forløbet for tredje gang, som jeg lige kan nå inden jeg skal retur på job fra barsel. Ud over, at jeg føler mig i minimum lige så god form som før jeg blev gravid, så er holdet SJOVT, og jeg har virkelig set frem til træningerne. Elsker den professionelle, men samtidig afslappede og “familiære” stemning, som der er i centeret.
Camilla Fogh
Camilla Fogh
Deltager på STÆRK MOR
Læs mere
Jeg tænkte det var lidt et egoistisk valg at prioritere 2x træning for mig selv om ugen, men det har givet så meget positiv energi i den anden ende. Det er fedt at mærke den kæmpe udvikling der sker på få uger. Ved godt min krop er forandret for altid efter fødslen, men jeg føler mig fysisk ligeså stærk som før, men mentalt stærkere fordi det er opnået med min datter på sidelinjen. Det er en fornøjelse at være afsted hver gang!
Tidligere
Næste

Holdtræning kun for Mor - STÆRK MOR

Vores primære mål er at styrke dig indefra og ud. Vi skal arbejde med de dybe muskler i din kropsstamme, herunder bækkenbunden og de stabiliserende mave- og rygmuskler. Det er den vigtigste del for din krops funktionalitet, uanset om det er før eller efter fødsel.

Før-/Efterfødselstræning i forskellige stadier

Vores ”STÆRK MOR” er opbygget af forskellige stadier, hvor vi først arbejder med bevægeligheds- og stabilitetstræning, hvorefter vi gradvist øger belastningen, så du styrker din krop funktionelt gennem hensigtsmæssig styrke- og pulstræning. Alt i alt gør det dig og din krop stærk til at klare alt det, som hverdagen bringer.

8 ugers træning og Open Gym

På vores “STÆRK MOR” forløb får du to ugentlige træninger á 60 minutters varighed pr. gang i otte uger. Ud over dette vil det være muligt at bruge vores træningsfaciliteter i vores Open Gym – kun for medlemmer. Vi bruger meget tid på at skabe tryghed omkring forskellige øvelser, som har den ønskede effekt for lige præcis dig, og du er altid velkommen til at spørge om råd eller vejledning fra vores kyndige og veluddannede trænere. Der vil være adgang til en fælles facebookgruppe med relevant information og hjemmetræningsvideoer, der henvender sig til dit holdforløb.

Hvad indeholder et 8 ugers STÆRK MOR holdforløb?

Hvornår må jeg træne efter en fødsel?

Som udgangspunkt kan du starte med genoptræning et par uger efter din fødsel. Hvis du har født ved kejsersnit, bør du dog vente 7-8 uger. Det vigtigste er, at du har det godt og føler, at du har overskud til det. Du skal ikke nødvendigvis vente indtil dit 8-ugers tjek hos egen læge. Er du i tvivl, så er du mere end velkommen til at tage fat i os. Ved tilmelding får du et opstartsskema tilsendt via e-mail, hvori det er muligt at beskrive din nuværende situation. Så er vi klædt ordentligt på til at tage os af dig med det bedst mulige udgangspunkt.

Før-/efterfødselstræning
Stærk mor

Praktisk information samt faciliteter

Dit barn er naturligvis ALTID velkommen og der må gerne ammes og gives flaske under træningen. Det er vigtigt for os, at du har det godt og er tryg under hele forløbet – derfor vil træningen altid foregå i et af vores private træningsrum, uden forstyrrelser fra andre. Derudover er der en mikroovn til rådighed, hvor der er mulighed for at lune mælk eller mad i. Yderligere er der også pusleplads til rådighed. Det er muligt at have barnevognen med i vores private gård, hvor der er ro til en god lur og uden andre forstyrrelser.

Fysioterapi og kostvejledning

Udover den helt rette træning, er vi et alsidigt center, der også giver mulighed for fysioterapi og kostvejledning. Vi har i tilknytning til centret et stærkt samarbejde med Fysio-Menta, som huser hos os og samarbejder med en stor del af vores kunder for at øge kvaliteten af træningen og det fysiske velvære. Derudover tilbyder vi gennem endnu en af vores samarbejdspartnere, kostvejledning og skræddersyede diætistplaner, der tilpasses dig, dine behov og dine ønsker.

Vil du prøve en gratis prøvetræning på STÆRK MOR?

Top faciliteter i Aalborg

Vores faciliteter er placeret centralt i Aalborg og består af flere træningslokaler samt en lukket træningsgård, med mulighed for udendørstræning i de varme måneder. I forlængelse af de spritnye træningslokaler har vi et indendørs loungeområde, med plads til hygge for vores medlemmer. Om det er kaffepause, bordtennis eller sport på storskærm, er der altid plads til jer hos THIMMS.

Vores bevægelser og aktiviteter i hverdagen er meget mere nuancerede, end hvad der kan trænes i en stationær maskine, hvorfor vi primært benytter os af frivægte, elastikker mm.

Alle vores træningslokaler er indrettet med så få forstyrrelser som muligt, hvilket skaber ro og fokus på træningen og giver os dermed mulighed for at rumme alle individer eller grupper. Er du på holdforløb eller et personligt forløb, vil der altid være et lokale specifikt til dig, og uden forstyrrelser, til rådighed. Dette er et tiltag, som skaber tryghed og fuld fokus på dig.

Ofte stillede spørgsmål

Det er muligt at læse en beskrivelse af vores forskellige forløb på hjemmesiden. Er du stadig i tvivl om, hvilket forløb som passer dig, er du velkommen til at kontakte os på info@thimms.dk og stille yderligere spørgsmål eller aftale en uforpligtende samtale.

Træningsdage- og tidspunkter er faste og vil fremgå af det forløb du har booket. Såfremt du er forhindret, kan det ved aftale være muligt at træne med på et af de andre hold i samme forløbsperiode.

Som medlem har du mulighed for helt GRATIS at komme og træne sideløbende med dit aktive forløb indenfor nedenstående åbningstider. Du kan vælge at træne efter eget program eller tilkøbe et træningsprogram designet af vores coaches.


Åbningstider for Open Gym:
Mandag - torsdag: 16:00-19:30
Fredag: 12:00-15:00
Lørdag: 08:30-10:30

Du vil have den samme træner tilknyttet under hele forløbet, dog kan der være enkelte ændringer/afløsninger ved sygdom, ferie mm.

Det er muligt at betale dit forløb på to måder:

Kreditkort eller ratebetaling

Kreditkort:
Hvis du ønsker at betale hele forløbet nu og her, er dette muligt. Vælg dit forløb og vælg betalingsmåden ”Kreditkort (Stripe)”

Ratebetaling:
Du har mulighed for at betale via rater. Fakturering sker i 2 rater. 1. rate betales ved tilmelding og 2 rate betales automatisk halvvejs i forløbet.

Du har mulighed for at vælge en abonnementsløsning i forbindelse med dit holdforløb. På denne måde slipper du for at forny din plads på holdet hver anden måned. Skriv til info@thimms.dk, hvis du ønsker denne løsning.

Det er ikke muligt at sætte dit holdforløb i bero. Ved længerevarende fravær af særlig årsag, kan aftale indgås.

Som en del af dit forløb er det muligt at deltage gratis i fællestræning hver lørdag kl. 09:00-10:00. Der er begrænset antal pladser, hvorfor tilmelding sker via app’en Holdsport. Opret en profil og tilmeld dig holdet ”Fællestræning THIMMS”. Tilmelding åbnes hver onsdag kl. 19:00 efter først til mølle-princippet.

Gørtlervej 9a, 9000 Aalborg.

Træningsplan for 
Power Camp

Junior 1

Uge 26, 28 og 30

Junior 2

Uge 27, 29 og 31