Logo - Thimms Funktionel Træning

Oldboys +60

2.100,00 kr.

Kroppen er i fokus, men elsker du humor, sammenhold og naturligvis den ene gode historie efter den anden, så er Oldboys holdet absolut noget for dig.

Løbende tilmelding efter holdstart? Skriv til info@thimms.dk

2 ledig(e) plads(er)

Holdstart Uge 10-17
Tidspunkt Mandag, onsdag og fredag 09.00 – 09.55
4.8 ud af 5 kundetilfredshed
Loyalitetsrabat*
Abonnement?

Slip for at forny dit forløb hver anden måned. Skriv til info@thimms.dk for mere information.

Brug for ratebetaling?
Hos Thimms Funktionel Træning har du mulighed for at betale via rater. Fakturering sker i 2 rater. 1. rate betales ved tilmelding og 2 rate betales automatisk fire uger senere.
1 rate: 1050 kr.
2 rate: 1050 kr.

*Tidligere deltagere får altid 15% rabat. Skriv til info@thimms.dk og modtag din loyalitetsrabat. Rabatkoden kan kun indløses under bestillingen.

Holdtræning for mænd i deres bedste alder 60+

Oldboys er der plads til alle uanset træningserfaring og eventuelle problematikker. Et fristed med plads til humor og fællesskab.

Funktionel træning – en krop du kan bruge i hverdagen

Det primære formål med træningen handler om at smøre leddene og vedligeholde muskelmassen, så kroppen forbliver en medspiller i det daglige. Således du fortsat kan gøre de ting, der gør dig glad, om det er havearbejde, cykling, holdsport eller andet. 

Et 8 ugers træningsforløb på Oldboys holdet hos THIMMS, får du et træningsforløb som er tilpasset dig med den enkelte målsætning, at øge din livskvalitet i et sundt og sikkert træningsmiljø. Ved tilmelding modtager du et opstartsskema, hvor du kan uddybe eventuelle problematikker, så vi har indsigt og kan tage hånd om dig.

Hvad indeholder et 8 ugers Oldboys holdforløb?

Vil du prøve en gratis prøvetræning?

Ofte stillede spørgsmål

Det er muligt at læse en beskrivelse af vores forskellige forløb på hjemmesiden. Derudover kan du under Anbefalinger få et indblik i vores nuværende og tidligere kunders erfaringer af de forskellige forløb. Er du stadig i tvivl om, hvilket forløb som passer dig, er du velkommen til at kontakte os på info@thimms.dk og stille yderligere spørgsmål eller aftale en uforpligtende samtale.

Træningsdage- og tidspunkter er faste og vil fremgå af det forløb du har booket. Såfremt du er forhindret, kan det ved aftale være muligt at træne med på et af de andre hold i samme forløbsperiode.

Du vil have den samme træner tilknyttet under hele forløbet, dog kan der være enkelte ændringer/afløsninger ved sygdom, ferie mm.

Det er muligt at betale dit forløb på to måder:

Kreditkort eller bankoverførsel (ratebetaling)

Kreditkort:
Hvis du ønsker at betale hele forløbet nu og her, er dette muligt. Vælg dit forløb og vælg betalingsmåden ”Kreditkort (Stripe)”

Bankoverførsel (ratebetaling):
Du har mulighed for at betale via rater. Fakturering sker i 2 rater. 1. rate betales ved tilmelding via en bankoverførsel og 2 rate betales halvvejs i forløbet via bankoverførelse.

Som medlem har du mulighed for helt GRATIS at komme og træne sideløbende med dit aktive forløb indenfor nedenstående åbningstider. Du kan vælge at træne efter eget program eller tilkøbe et træningsprogram designet af vores coaches.


Åbningstider for Open Gym:
Mandag - torsdag: 16:00-19:30
Fredag: 12:00-15:00
Lørdag: 08:30-10:30

Du har mulighed for at vælge en abonnementsløsning i forbindelse med dit holdforløb. På denne måde slipper du for at forny din plads på holdet hver anden måned. Skriv til info@thimms.dk, hvis du ønsker denne løsning.

Det er ikke muligt at sætte dit holdforløb i bero. Ved længerevarende fravær af særlig årsag, kan aftale indgås.

Gørtlervej 9a, 9000 Aalborg.

Træningsplan for 
Power Camp

Junior 1

Uge 26, 28 og 30

Junior 2

Uge 27, 29 og 31