Logo - Thimms Funktionel Træning

MixPower

3.000,00 kr.

Vil du have det maksimale ud af din træning? Vores dygtige engagerede trænere sørger for at tilpasse træningen til den enkelte og sammenholdet skaber et lækkert træningsmiljø med fremragende atmosfære.

Løbende tilmelding efter holdstart? Skriv til info@thimms.dk

4 ledig(e) plads(er)

Holdstart Uge 10-17
Tidspunkt Tirsdag og torsdag 08.00 – 08.55
4.8 ud af 5 kundetilfredshed
Loyalitetsrabat*
Abonnement?

Slip for at forny dit forløb hver anden måned. Skriv til info@thimms.dk for mere information.

Brug for ratebetaling?
Hos Thimms Funktionel Træning har du mulighed for at betale via rater. Fakturering sker i 2 rater. 1. rate betales ved tilmelding og 2 rate betales automatisk fire uger senere.
1 rate: 1.750 kr.
2 rate: 1.750 kr.

*Tidligere deltagere får altid 20% rabat. Skriv til info@thimms.dk og modtag din loyalitetsrabat. Rabatkoden kan kun indløses under bestillingen.

*Studerende? Skriv til info@thimms.dk

Tidligere deltagere får 20%

Tidligere KvindePower deltagere får altid 20% rabat. Skriv til info@thimms.dk og modtag din loyalitetsrabat. Rabatkoden kan kun indløses under bestillingen.

Abonnement

Slip for at forny dit forløb hver anden måned. Skriv til info@thimms.dk for mere information.

Ratebetaling

Hos Thimms Funktionel Træning har du mulighed for at betale via rater. Fakturering sker i 2 rater. 1. rate betales ved tilmelding og 2 rate betales automatisk fire uger senere.

Holdtræning for både mænd og kvinder - MixPower

På MixPower er der plads til alle uanset træningserfaring og eventuelle problematikker. Vi træner sammen både mænd og kvinder. Måden vi træner på, tager udgangspunkt i at opbygge et stærkt fysisk fundament.

Funktionel træning – en krop der fordrer et funktionelt arbejdsliv og en fritid uden fysiske begrænsninger 

Det primære formål med træningen er at udvikle dit fysiske fundament, din frie bevægelighed og gøre dig stærkere på alle parametre; udholdenhed, topstyrke, eksplosivet samt et forbedret kredsløb. Disse parametre medvirker til at øge din daglige forbrænding – om du vil tabe dig, strammes op, øge muskelmassen eller blot ommøblere kiloene, så er MixPower det rette for dig. Tag din bedre halvdel under armen og oplev sammen, at få mere energi og overskud i hverdagen.

Med et 8 ugers træningsforløb på MixPower hos THIMMS, får du et træningsforløb, som er tilpasset dig, med den enkelte målsætning at øge din livskvalitet i et sundt og sikkert træningsmiljø. Ved tilmelding modtager du et opstartsskema, hvor du kan uddybe eventuelle problematikker, så vi har indsigt og kan tage hånd om dig.

Hvad indeholder et MixPower holdforløb?

Vil du prøve en gratis prøvetræning?

Ofte stillede spørgsmål

Det er muligt at læse en beskrivelse af vores forskellige forløb på hjemmesiden. Derudover kan du under Anbefalinger få et indblik i vores nuværende og tidligere kunders erfaringer af de forskellige forløb. Er du stadig i tvivl om, hvilket forløb som passer dig, er du velkommen til at kontakte os på info@thimms.dk og stille yderligere spørgsmål eller aftale en uforpligtende samtale.

Træningsdage- og tidspunkter er faste og vil fremgå af det forløb du har booket. Såfremt du er forhindret, kan det ved aftale være muligt at træne med på et af de andre hold i samme forløbsperiode.

Som medlem har du mulighed for helt GRATIS at komme og træne sideløbende med dit aktive forløb indenfor nedenstående åbningstider. Du kan vælge at træne efter eget program eller tilkøbe et træningsprogram designet af vores coaches.


Åbningstider for Open Gym:
Mandag - torsdag: 16:00-19:30
Fredag: 12:00-15:00
Lørdag: 08:30-10:30

Du vil have den samme træner tilknyttet under hele forløbet, dog kan der være enkelte ændringer/afløsninger ved sygdom, ferie mm.

Det er muligt at betale dit forløb på to måder:

Kreditkort eller bankoverførsel (ratebetaling)

Kreditkort:
Hvis du ønsker at betale hele forløbet nu og her, er dette muligt. Vælg dit forløb og vælg betalingsmåden ”Kreditkort (Stripe)”

Bankoverførsel (ratebetaling):
Du har mulighed for at betale via rater. Fakturering sker i 2 rater. 1. rate betales ved tilmelding via en bankoverførsel og 2 rate betales halvvejs i forløbet via bankoverførelse.

Du har mulighed for at vælge en abonnementsløsning i forbindelse med dit holdforløb. På denne måde slipper du for at forny din plads på holdet hver anden måned. Skriv til info@thimms.dk, hvis du ønsker denne løsning.

Det er ikke muligt at sætte dit holdforløb i bero. Ved længerevarende fravær af særlig årsag, kan aftale indgås.

Som en del af dit forløb er det muligt at deltage gratis i fællestræning hver lørdag kl. 09:00-10:00. Der er begrænset antal pladser, hvorfor tilmelding sker via app’en Holdsport. Opret en profil og tilmeld dig holdet ”Fællestræning THIMMS”. Tilmelding åbnes hver onsdag kl. 19:00 efter først til mølle-princippet.

Gørtlervej 9a, 9000 Aalborg.

Træningsplan for 
Power Camp

Junior 1

Uge 26, 28 og 30

Junior 2

Uge 27, 29 og 31