KÆMPE NYHED Vi lancerer Online Træningsprogrammer d. 30-09-22

FamiliePower

800,00 kr.1.300,00 kr.

Nu har I muligheden for at træne sammen som familie. Børn i alderen fra 10 år, kan nu træne sammen med deres forældre, som en god start på en hyggelig og aktiv weekend. Vores dygtige og engagerede trænere sørger for at tilpasse træningen til den enkelte, og sammenholdet skaber et vidunderligt træningsmiljø med fremragende atmosfære, tryghed, sjov, læring og teamwork.

Løbende tilmelding efter holdstart? Skriv til info@thimms.dk

FamiliePower | For 4 personer
Holdstart Uge 42-49
Tidspunkt Lørdag 10.00 – 10.55
FamiliePower | For 3 personer
Holdstart Uge 42-49
Tidspunkt Lørdag 10.00 – 10.55
FamiliePower | Et barn og en forældre
Holdstart Uge 42-49
Tidspunkt Lørdag 10.00 – 10.55
4.7 ud af 5 kundetilfredshed
Loyalitetsrabat*
Abonnement?

Slip for at forny dit forløb hver anden måned. Skriv til info@thimms.dk for mere information.

*Tidligere deltagere får altid 10% rabat. Skriv til info@thimms.dk og modtag din loyalitetsrabat. Rabatkoden kan kun indløses under bestillingen.

Holdtræning for hele familien - FamiliePower

Som noget helt nyt, åbner vi nu op for muligheden, for at træne sammen som familie.

FamiliePower er der plads til alle uanset træningserfaring og eventuelle problematikker. Måden vi træner på, tager udgangspunkt i at opbygge et stærkt fysisk fundament.

Thimms Funktionel træning – læring i egen krop og forståelse for træning

Det primære formål med træningen handler om at vi vil udvikle jeres fysiske fundament, frie bevægelighed og gøre jer stærkere på alle parametre; udholdenhed, topstyrke, eksplosivitet samt et forbedret kredsløb. FamiliePower skal først og fremmest være sjovt og skabe en fælles fritidsbeskæftigelse for familien, men vi ønsker også, at lære jer hvad det vil sige at træne. Vores tilgang har stor fokus på kroppens naturlige bevægelser, således kroppen kan udvikle sig hensigtsmæssigt for de unge og samtidig fordre et funktionelt arbejdsliv, med en fritid uden fysiske begrænsninger for de voksne. Sammen med vores trænere skaber vi tryghed og stærk kammeratskab.

Med et 8 ugers træningsforløb på FamiliePower holdet hos THIMMS, får I et træningsforløb som er tilpasset jer med den enkelte målsætning at øge jeres træningsglæde samt forståelse i et sundt og sikkert træningsmiljø. Ved tilmelding modtager I et opstartsskema, hvor I kan uddybe eventuelle problematikker, så vi har indsigt og kan tage hånd om jer.

Se alle vores 8 ugers holdforløb lige her.

Hvad indeholder et 8 ugers FamiliePower holdforløb?

Ofte stillede spørgsmål

Det er muligt at læse en beskrivelse af vores forskellige forløb på hjemmesiden. Derudover kan du under Anbefalinger få et indblik i vores nuværende og tidligere kunders erfaringer af de forskellige forløb. Er du stadig i tvivl om, hvilket forløb som passer dig, er du velkommen til at kontakte os på info@thimms.dk og stille yderligere spørgsmål eller aftale en uforpligtende samtale.

Træningsdage- og tidspunkter er faste og vil fremgå af det forløb du har booket. Såfremt du er forhindret, kan det ved aftale være muligt at træne med på et af de andre hold i samme forløbsperiode.

Du vil have den samme træner tilknyttet under hele forløbet, dog kan der være enkelte ændringer/afløsninger ved sygdom, ferie mm.

Det er muligt at betale dit forløb på to måder:

Kreditkort eller bankoverførsel (ratebetaling)

Kreditkort:
Hvis du ønsker at betale hele forløbet nu og her, er dette muligt. Vælg dit forløb og vælg betalingsmåden ”Kreditkort (Stripe)”

Bankoverførsel (ratebetaling):
Du har mulighed for at betale via rater. Fakturering sker i 2 rater. 1. rate betales ved tilmelding via en bankoverførsel og 2 rate betales halvvejs i forløbet via bankoverførelse.

Du har mulighed for at vælge en abonnementsløsning i forbindelse med dit holdforløb. På denne måde slipper du for at forny din plads på holdet hver anden måned. Skriv til info@thimms.dk, hvis du ønsker denne løsning.

Det er ikke muligt at sætte dit holdforløb i bero. Ved længerevarende fravær af særlig årsag, kan aftale indgås.

Som en del af dit forløb er det muligt for forældre at deltage gratis i fællestræning hver lørdag kl. 09:00-10:00 . Der er begrænset antal pladser, hvorfor tilmelding sker via app’en Holdsport. Opret en profil og tilmeld dig holdet ”Fællestræning THIMMS”. Tilmelding åbnes hver onsdag kl. 19:00 efter først til mølle-princippet.

Gørtlervej 9a, 9000 Aalborg.

Som medlem har du som forældre mulighed for helt GRATIS at komme og træne sideløbende med dit aktive forløb indenfor nedenstående åbningstider. Du kan vælge at træne efter eget program eller tilkøbe et træningsprogram designet af vores coaches.

 

Åbningstider for Open Gym:
Mandag - torsdag: 16:00-19:30
Fredag: 12:00-15:00
Lørdag: 08:30-10:30