Løbende tilmelding: Vil du gerne med på holdet? Skriv til info@thimms.dk
Logo - Thimms Funktionel Træning

Funktionel træning forbedrer sportspræstationer og forebygger skader

Funktionel træning er en type træning, der fokuserer på at forbedre den generelle bevægelighed, styrke og udholdenhed i kroppen. Det er en træning, der tager udgangspunkt i de bevægelser, vi udfører i vores dagligdag, og som gør os i stand til at udføre disse bevægelser på en så effektiv og sikker måde som muligt.

Bedste træning for atleter der vil opnå sportspræstationer?

Funktionel træning er særligt relevant for sportsatleter, da denne type træning kan bidrage til at forbedre deres præstationer i deres respektive sportsgrene. Dette skyldes, at træningen tager udgangspunkt i de bevægelser, der kræves i den enkelte sportsgren, og dermed kan bidrage til at styrke de muskler og bevægeapparater, der bruges i denne gren.

Derudover kan træningstilgangen også bidrage til at forebygge skader og forbedre generelle bevægelighed og bevægelseseffektivitet, hvilket kan være en stor fordel for sportsatleter, der ofte udsættes for store belastninger og høje mængder træning.

Thimms Sports Academy. Sportspræstationer.
Thimms Sports Academy: Ishockeyspiller, Nikolaj Ehlers, Winnipeg Jets NHL.

Funktionel træning har en række fordele for sportsudøvere. For det første kan det hjælpe med at forbedre balance, stabilitet og koordination, hvilket kan være særligt nyttigt for atleter, der dyrker sport, der kræver god kropskontrol og bevægelsesevne, såsom fodbold, basketball og gymnastik.

Desuden fokuseres der på at forbedre styrke, udholdenhed og eksplosiv kraft i musklerne. Dette kan være nyttigt for atleter, der kræver god fysisk styrke og udholdenhed for at opnå sportslige præstationer, såsom løbere, cyklister og vægtløftere mm.

Thimms Sports Academy er et træningsprogram, der sætter en stor ære i at uddanne sportsatleter i deres egen krop og i at skabe en træningskultur, der understøtter deres fysiske og psykiske udvikling. Samtidig handler det om at skabe en forståelse for, hvordan man holder kroppen ved lige igennem en lang og ofte slidsom sæson.

Derudover understøtter programmet atleternes fysiske og psykiske udvikling, og hjælper dem til at lære at tage ansvar for deres egen udvikling, så de kan opnå deres personlige mål og drømme.

Læs mere om vores Sports Academy lige her.

Kan du lide artiklen?

Del på Facebook
Del på Linkdin

Træningsplan for 
Power Camp

Junior 1

Uge 26, 28 og 30

Junior 2

Uge 27, 29 og 31