Thimms Sports Academy

Senior Performance Camp 2023

Fysisk kompetence og mental robusthed

Velkommen til Thimms Sports Academy, hvor vi fokuserer på at oplære, træne og uddanne både nuværende og fremtidige sportsatleter. Vores mål er at fremme udviklingen af alle sportsudøvere, uanset deres nuværende niveau. Med stor erfaring og passion for at udvikle atleter, vil vores TSA-team være klar til at hjælpe dig med at tage din sportskarriere til det næste niveau.

Skabt for at understøtte udviklingen af eliteudøvere og det helstøbte menneske

Thimms Sports Academy er førende indenfor sportsperformance nationalt og med international erfaring. Vi tilbyder en innovativ træningstilgang, der bygger på et solidt atletisk grundlag og fokuserer på at opnå individuelle mål for hver atlet uanset sportsgren. Hver sportsgren har specifikke og unikke bevægelsesmønstre, som udspringer af et stærkt fysisk bevægelsesmæssigt fundament, som er nødvendigt for alle udøvere. Så snart den du træder ind ad døren, er vores fokus på undervisning og uddannelse i egen krop. Tilgangen fokuserer på at træne koordination, bevægelse, skadeforebyggelse, hastighed, kraftudvikling, styrketræning og kondition. Træningen bliver progressivt sværere, når grundteknikkerne er mestret. Vores professionelle trænerteam sikrer optimal udvikling gennem hele forløbet. Det overordnede mål er at understøtte udviklingen af eliteudøveren og det helstøbte menneske.

Senior Performance Camp

Opdag de inspirerende fortællinger fra et udpluk af vores eliteudøvere, der har demonstreret hvad det kræver for at opnå deres drømme.

Ligesom du investerer i aktier for at skabe en god økonomi, så investerede jeg i min krop, så jeg kunne holde til at spille lidt længere – hvis du elsker det du laver, så er man også villig til at investere.

Thomas Enevoldsen

Tidl. fodboldspiller

Er glæden der, så skal man blive ved med at arbejde hårdt for det – på et tidspunkt skal man nok blive belønnet for det. Hvis man lytter til sig selv, og bliver ved med det man nu en gang er i gang med, så bliver det rigtig godt på et tidspunkt.

Julian Jakobsen

Ishockeyspiller

Det er aldrig kedeligt, det er sjovt og hyggeligt. På samme tid er det hårdt arbejde, og når man træner med andre, så giver man lige det ekstra i forhold til at træne alene.

Nikolaj Ehlers

Ishockeyspiller

Vælg din Camp

Hockey Performance Camp

Forbeholdt ishockeyspillere

Sports Performance

Vælg din sportsgren

Hockey Performance Camp 2023

Er bygget op over mere end 10 års erfaring med professionelle atleter og suppleres løbende med den nyeste viden indenfor præstationsfremmende og skadesforebyggende træning. HPC byder på et stærkt træningsmiljø med alt fra spillere der er ved at slå igennem i den hjemlige liga, til etablerede NHL-spillere. Dette giver en helt speciel atmosfære, hvor der er plads til talentudvikling, samtidigt med der skabes et frirum for spillere, hvor de har mulighed for, at genoplade og optimere inden den kommende sæson. Vi er overbeviste om, at vi har den helt rigtige formular, hvorfor vi også oplever, at spillerne kommer igen sæson efter sæson. 

Fysisk deltagelse i Aalborg eller online forløb

Hos THIMMS har vi de bedste rammer for Hockey Performance Camp i spritnye lokaler og udendørsfaciliteter med det absolut bedste udstyr og ikke mindst de mest kompatible og engagerede trænere. Forløbet har eksisteret siden 2011 og specialiserer sig i sportsspecifik fysisk træning til de spillere, der vil give sig selv de bedste muligheder for både fysisk og mental udvikling. Du kan deltage på hele Campen hos os eller vælge et online videoprogram, hvor al træning foregår i dit lokale træningscenter, med feedback fra vores trænere. Alt kan lade sig gøre!

Filosofien

bag HPC er startet med det ene formål, at optimere hver enkelt spillers potentiale. Talent skal plejes og passes igennem en hel karriere. Det kræver ikke kun hårdt arbejde men også en velovervejet og balanceret træning. Det er på isen, man som ishockeyspiller udvikler sig allermest! At være skadesfri er derfor et krav for at blive den bedste. Derfor har vi selvfølgelig også en fysioterapeut, Fysio-Menta, tilknyttet.

Træningsprogrammet

bygges op omkring den enkeltes behov og alt det, vi laver, har relevans for hockey spillet på isen. I forlængelse af dette kommer den enkelte samtidigt til at opnå maksimal udnyttelse af sin kapacitet. Det vil sige minimeret skadesrisiko, mere effektive bevægelsesmønstre, en optimering af power output samt et forbedret mentalt fokus i pressede kampsituationer.

Elitepakken

Guld
1495 kr
Pr. uge
  • 7 ugentlige træninger

Elitepakken

Sølv
1250 kr
Pr. uge
  • 5 ugentlige træninger

Elitepakken

Bronze
1095 kr
Pr. uge
  • 4 ugentlige træninger

Aftale med Zleep Hotel Aalborg

Vi er glade for at kunne tilbyde vores sportsudøvere et fordelagtigt ophold på Zleep Hotel Aalborg i forbindelse med deres træning hos os.

Hotellet ligger centralt i Aalborg, kun fem minutters gang fra vores træningscenter, hvilket gør det nemt for vores deltagere at komme til og fra træningen. Derudover kan vores sportsudøvere nyde godt af hotellets lounge-område, hvor de kan slappe af og være sammen med andre talenter efter en intens træning.
Der er også mulighed for at starte dagen med en god morgenmad, så vores deltagere er klar til en ny dag med træning og udvikling.

Book nu og få den optimale træningsoplevelse! 

Brug rabatkoden: CIN6J

Sports Performance 2023

Vores træning er skræddersyet til at imødekomme behovene for en række sportsgrene. Klik ind og opdag, hvordan vi har fokus på netop din sportsgren og hvordan vi kan hjælpe dig med at tage din performance til næste niveau!

Golf
Styrke, fleksibilitet, præcision mm.
Læs mere
Fodbold
Kondition, styrke, fart mm.
Læs mere
Badminton
Udholdenhed, smidighed, reaktion mm.
Læs mere
Cykling
Udholdenhed, styrke, kraft mm.
Læs mere
E-Sport
Reaktion, koncentration, udholdenhed mm.
Læs mere
Håndbold
Udholdenhed, styrke, eksplosivitet mm.
Læs mere
Ishockey
Udholdenhed, styrke, hastighed mm.
Læs mere
Padel
Kondition, styrke, hurtighed mm.
Læs mere
Tennis
Kondition, styrke, hurtighed mm.
Læs mere
Previous slide
Next slide

Har du spørgsmål? Book din plads herunder.

Vi tilbyder tilpassede træningsforløb, der passer til dine specifikke behov.
Uanset om du kommer som et samlet hold eller som individ, kan du kontakte os for at arrangere dette.

Tlf. 2084 4582
E-mail: info@thimms.dk

Personale THIMMS - Martin
Golf

Fokuspunkter:

Fodbold

Fokuspunkter:

Badminton

Fokuspunkter:

Cykling

Fokuspunkter:

E-Sport

Fokuspunkter:

Håndbold

Fokuspunkter:

Ishockey

Fokuspunkter:

Padel

Fokuspunkter:

Tennis

Fokuspunkter:

Træningsplan for 
Power Camp

Junior 1

Uge 26, 28 og 30

Junior 2

Uge 27, 29 og 31