Logo - Thimms Funktionel Træning

Personlig træner i Aalborg

Træning for Livet

Træning skal ikke være en plage, men snarere en mulighed for at styrke både krop og sind. Vores team af trænere har en bred vifte af ekspertise og er dedikerede til at sikre, at vores klienter oplever holdbare resultater. Vi vil være ved din side hver træningsøvelse og støtte dig hele vejen, så du kan opnå dine mål og føle dig stærk og sund.

Personlig træning i Aalborg

Med et personligt træningsforløb hos THIMMS er det med dig i centrum og i trygge rammer.

Alle forløb er unikke alt efter klientens behov. Du påbegynder dit forløb med en opstartssamtale, hvor du fortæller os om dine ønsker og behov. For at sikre kvaliteten af træningen skal du først og fremmest igennem en opstarts-screening af din krops funktioner, hvorfor vi sammen finder ud af hvordan vi effektivt og sikkert kommer i mål.

Vi har en holistisk tilgang til de mennesker vi arbejder med, hvilket betyder at vi altid tager afsæt i de forudsætninger, ønsker og forventninger som du kommer med. Inden dit forløb begynder, kan vi allerede præsentere dig for vores eneste mål: Vi vil skabe en øget livskvalitet uanset dit fysiske niveau.

Alle trænere er specielt udvalgt med forskellige specialer/interesseområder så kontakt os, og hør hvad vi kan hjælpe dig med. Vi vil gerne være mere end din personlige træner – derfor har du rig mulighed for at deltage i vores fællestræning og Open Gym sammen med alle vores fantastiske medlemmer. 

Er du klar til at blive en del af THIMMS-fællesskabet?

De bedste hilsner
Martin Thimm

Underskrift - Martin Thimms

Alle forløb inkluderer

Bliv stærkere og mere aktiv med
'Træning for Livet'

Er du på udkig efter en personlig træner i Aalborg, der tilbyder en unik tilgang til træning? Hos THIMMS fokuserer vi på træning for livet og funktionel træning, så du kan have glæde af de fysiske aktiviteter, du holder af i dagligdagen.

Vores træningsforløb er skræddersyet til hver enkelt klient, så du får mest muligt ud af din træning. Vi har et team af erfarne trænere med en bred vifte af ekspertise, der er dedikerede til at hjælpe dig med at opnå dine ønskede resultater. 

Vores mål er at hjælpe dig med at opleve træning for livet i Aalborg. Lad os være ved din side ved hver træningsøvelse og støtte dig hele vejen til dit mål.

Det giver mig enormt meget livskvalitet! Jeg har ikke tidligere selv været i stand til, at finde en god rytme i en ellers travl hverdag.

Pia Grønborg Steffensen

Direktør/indehaver af Broen & Grønborg ApS

ManPower - Holdtræning Aalborg

Teamet

Kontor
Oliver
Marketing & administration
Oliver@thimms.dk
Træner
Lasse
Træner & TSA
Træner og kostvejleder
Sisse
Træner og Kostvejleder
Træner
Magnus
Træner & TSA
Kandidatgrad med speciale i Sports Science
Træner
Martin
Founder, Træner & TSA
Sportsfysiolog med speciale i
Sports Specific Biomechanics
Træner
Mikkel
Træner & TSA
Bachelorgrad i Sports Science

Top faciliteter i Aalborg

Vores faciliteter er placeret centralt i Aalborg og består af flere træningslokaler samt en lukket træningsgård, med mulighed for udendørstræning i de varme måneder. I forlængelse af de spritnye træningslokaler har vi et indendørs loungeområde, med plads til hygge for vores medlemmer. Om det er kaffepause, bordtennis eller sport på storskærm, er der altid plads til jer hos THIMMS.

Vores bevægelser og aktiviteter i hverdagen er meget mere nuancerede, end hvad der kan trænes i en stationær maskine, hvorfor vi primært benytter os af frivægte, elastikker mm.

Alle vores træningslokaler er indrettet med så få forstyrrelser som muligt, hvilket skaber ro og fokus på træningen og giver os dermed mulighed for at rumme alle individer eller grupper. Er du på holdforløb eller et personligt forløb, vil der altid være et lokale specifikt til dig, og uden forstyrrelser, til rådighed. Dette er et tiltag, som skaber tryghed og fuld fokus på dig.

Screeningsanalyse

Vores personlige forløb inkluderer en omfattende screeningsanalyse, der tager en dybdegående kig på din fysiologiske og biomekaniske tilstand. Dette er en afgørende del af vores tilgang, da det giver os mulighed for at forstå din individuelle situation og behov.

Vi udfører en grundig gennemgang for at identificere eventuelle underliggende problemstillinger, som kan påvirke din træning og eventuelle genoptræning. Denne vurdering giver os et solidt grundlag for at skræddersy din træningsplan og sikre, at det passer præcist til dig.

Vi opfordrer også vores klienter til at dele eventuelle relevante journaler eller oplysninger, da dette yderligere kan berige vores analyse og hjælpe os med at få et komplet billede af din situation. På den måde kan vi arbejde sammen på den mest effektive og sikre måde.

Bemærk: Screeningsanalyse udenfor sædvanligt forløb: 750 kr. pr. session.

Vælg dit eget forløb

Alle vores personlige træningsforløb er opbygget således, at du betaler efter antallet af træninger. Det betyder, at selv om dit forløb er købt til 15 uger med 30 træninger, vil det ikke nødvendigvis afsluttes efter 15 uger, men først når du har afholdt alle dine træninger.
Herunder kan du se de mest populære forløb – det er selvfølgelig muligt at lave et forløb efter dit ønskede antal uger.

Husk, at ved afbud til din træningssession skal du give besked senest 3 timer før aftalt tid. Hvis du melder afbud senere end dette, vil timen stadig blive faktureret. Vi sætter pris på din forståelse.

15 uger

Dette forløb indeholder 30 træninger

Pris: 20.900,00 kr.

30 uger

Dette forløb indeholder 60 træninger

Pris: 34.800,00 kr.

52 uger

Dette forløb indeholder 104 træninger

Pris: 54.500,00 kr.

Personlig træner i Aalborg

Derfor vælger mange en træner

Sundhed og velvære

Mange oplever ændringer i deres krop og har en stigende bekymring for deres sundhed og velvære. Personlig træning kan hjælpe med at forbedre det generelle helbred og forebygge sundhedsproblemer.

Motivation

Træning med en træner kan være mere afvekslende og udfordrende, hvilket kan øge motivationen. En personlig træner kan præsentere nye øvelser og træningsmetoder, der holder træningen interessant og udfordrende.

Personlig træner i Aalborg

Livsstil

Nogen ønsker at føre en aktiv livsstil og nyde de fysiske aktiviteter, de elsker, såsom sport eller rejser. Træning kan hjælpe med at opretholde eller opnå den nødvendige form til at nyde disse aktiviteter.

Målrettet

En personlig træner kan hjælpe med at identificere specifikke mål, såsom at tabe sig, opbygge muskelmasse eller forbedre konditionen, og udvikle en træningsplan, der passer til det individuelle behov.

THIMMS

Gørtlervej 9A, 9000 Aalborg
Danmark

Telefon: 2084 4582
Email: info@thimms.dk

Træner

Gratis opstartssamtale

Har du spørgsmål til os, interesseret i en uforpligtende samtale eller andet vi kan hjælpe dig med, er du velkommen til at kontakte os.

Ofte stillede spørgsmål

Det er muligt at læse en beskrivelse af vores forskellige forløb på hjemmesiden. Derudover kan du læse og få et indblik i vores nuværende og tidligere kunders erfaringer af de forskellige forløb. Er du stadig i tvivl om, hvilket forløb som passer dig, er du velkommen til at kontakte os på info@thimms.dk og stille yderligere spørgsmål eller aftale en uforpligtende samtale.

Som udgangspunkt stræber vi efter faste træningsdage- og tidspunkter. Der er dog indlagt en vis fleksibilitet i dit personlige forløb, således forløbet kan afvikles med det bedst mulige udbytte.

Som medlem har du mulighed for helt GRATIS at komme og træne sideløbende med dit aktive forløb indenfor nedenstående åbningstider. Du kan vælge at træne efter eget program eller tilkøbe et træningsprogram designet af vores coaches.

Åbningstider for Open Gym:
Mandag - torsdag: 16:00-20:00
Fredag: 12:00-16:00
Lørdag: 08:00-10:15

.

Du vil have den samme træner tilknyttet under hele forløbet, dog kan der være enkelte ændringer/afløsninger ved sygdom, ferie mm.

Et personligt forløb tilrettelægges efter dit behov, hvorfor et tilpasset antal træningspas og uger kan aftales.

Brug for ratebetaling?

Hos Thimms Funktionel Træning har du mulighed for at betale via rater. Ved opstart betales der 50% forud ved tilmelding. Resterende beløb faktureres og betales hver måned.

Har du brug for anden betalingsordning så kan dette aftales. Ring til +45 2084 4582 eller skriv til os via info@thimms.dk for ydeligere information.

Det er muligt at sætte dit personlige forløb i bero ved ferie. Endvidere tilpasses de enkelte ugentlige træningspas i forbindelse med sygdom mm.

Som en del af dit forløb er det muligt at deltage gratis i fællestræning hver lørdag kl. 08:00-09:00 og 09:00-10:00. Tilmelding sker via app’en Holdsport. Opret en profil og tilmeld dig holdet ”Fællestræning THIMMS”. Tilmelding åbnes hver onsdag kl. 19:00.

Gørtlervej 9a, 9000 Aalborg.

Træningsplan for 
Power Camp

Junior 1

Uge 26, 28 og 30

Junior 2

Uge 27, 29 og 31