Logo - Thimms Funktionel Træning

Holdtræning for veteraner

Operation Bedre Hverdag

Holdforløbet er dedikeret til at hjælpe veteraner med at opnå optimal fysisk sundhed og trivsel gennem funktionel træning.

Vores mantra er “Træning for Livet,” og det indebærer, at vi ønsker, at du skal kunne bruge din krop til alle de aktiviteter, du elsker, uden besvær. Vi har et klart mål for øje: at hjælpe dig med at nyde hverdagens glæder uden begrænsninger. Hvis du nogensinde har følt, at din krop begrænser dig eller giver dig smerte, er vores hold designet for at genoprette din bevægelsesfrihed og give dig en smertefri hverdag.

Introforløb: Uge 14-17

Hold 1
Tirsdag og torsdag kl. 11.00-12.00

Hold 2
Tirsdag og torsdag kl. 19.00-20.00

Holdtræning for veteraner

Mærk din krop, find ro i sindet: Tilbud for veteraner

Velkommen til et unikt træningsforløb skabt specifikt til veteraner. Vi er stolte af at præsentere et 8-ugers træningsforløb, der er skræddersyet til at fremme velvære og bevægelighed.
Alle skal deltage i 4-ugers introforløb inden.

Fokus på velvære: Dette forløb er dedikeret til at prioritere din fysiske og mentale sundhed, i et socialt fællesskab, skræddersyet til veteraner. Vores erfarne trænere er her for at hjælpe dig med at opnå en følelse af indre ro, og vi tror på, at træning skal være en kilde til glæde og velvære.

Forbedret bevægelighed: Vi forstår vigtigheden af at opnå og bevare en god bevægelighed, især for dem med tidligere skader og skavanker. Gennem vores tilgang til træning og fokus på funktionel bevægelse vil vi hjælpe dig med at øge din krops bevægelighed og lindre eventuelle smerter. Dette vil ikke blot øge din komfort i dagligdagen, men også mindske risikoen for skader.

Trygge og kontrollerede rammer: Vi forstår behovet for trygge og kontrollerede omgivelser. Vores træningscenter er skabt til at imødekomme dette, og vi tager hensyn til dine individuelle behov og udfordringer.

Professionel træning med fokus på den enkelte: Vores dedikerede trænere har ekspertise inden for at arbejde med veteraner og forstår de særlige hensyn, der skal tages. De vil hjælpe dig med at nå dine træningsmål og sammen skaber vi et unikt fællesskab.

Dette tilbud er for veteraner: Dette introforløb er gratis for alle veteraner, der ønsker at deltage. Herefter skal man være medlem af veteranforeningen “Operators Hockey Club”, som koster 100 kr. om måneden.

Vi glæder os til at se jer!

De bedste hilsner 
Team THIMMS

Underskrift - Martin Thimms

Hvad indeholder 8-ugers træningsforløb

Vil du støtte projektet?

Case: Oplevelse af Anonym til træning (herunder omtales A)

A er stærkt påvirkelig af høje lyde, omgivelser og pludselig stigning i puls. Derfor foregår al træning med A i et lukket miljø, uden pludselige forstyrrelser og med konstant overvågning af puls/fysisk belastning. Desuden har A en del skavanker efter mange år i tjeneste, som han aldrig har fået behandlet/genoptrænet ordentligt, såsom dårlig ryg, knæ og ankler. 

I løbet af A’s forløb har der været fokus på at rette op på hans skavanker samt at sætte specifikke mål for hans fysiske formåen/bevægelighed i et miljø, der samtidig kan give ham mental ro. I forhold til de fysiske mål er A efter kort tid med struktureret træning to gange om ugen, blevet sine skavanker 95% kvit og udtaler, at han ikke har følt sig bedre fysisk i mange år. 

I forhold til det mentale aspekt har vi oplevet kæmpe fremskridt med A. Han er blevet roligere og hviler mere i sig selv, samtidig med at hans grænser løbende skubbes. Især på dage, hvor A’s PTSD for alvor slår ud, har træningen kæmpe effekt. A kan møde op og være skidt tilpas og følelseskold og have en høj og letpåvirkelig puls. I løbet af træningen bliver A mere fattet, imødekommende og snaksalig, samtidig med at hans puls kommer under kontrol, hvilket betyder, at han går fra træningen i en bedre tilstand, end da han mødte op, både fysisk og psykisk.

Hvad sker der efter introforløb?

Efter en gratis introduktion er du velkommen til at deltage i vores faste holdtræning for veteraner som medlem af veteranforeningen Operators Hockey Club. Dette medlemskab koster kun 100 kr. om måneden og støtter samtidig dette formål:

I Danmark er fokus på veteraner og veteranpolitikken øget i de seneste år, hvilket har tiltrukket opmærksomhed fra medier, befolkningen og Forsvaret. Projekter, der støtter veteraner, er blevet mere synlige.

For udenforstående kan det være udfordrende at forstå, hvad veteraner har brug for hjælp til. En væsentlig udfordring kan være at bevare forbindelserne og båndene til tidligere kollegaer, især når man har delt intense oplevelser. Udsendte soldater, politifolk og beredskabspersonale knytter tætte bånd, og når man forlader dette “broderskab” af forskellige årsager, kan det føre til følelser af tomhed og en ny status som veteran.

Dette er kernen bag skabelsen af Operators Hockey Club, hvor både nuværende og tidligere tjenestegørende kan opretholde stærke bånd og forhindre følelser som eksklusion og ensomhed blandt veteraner.

Link til veteranforeningen Operators Hockey Club – klik her.

THIMMS

Gørtlervej 9A, 9000 Aalborg
Danmark

Telefon: 2040 1854
Email: oliver@thimms.dk

Tilmelding til introforløb

Der er plads til maksimalt 12 deltagere pr. hold. Hvis flere tilmelder sig end der er ledige pladser, foretages der en lodtrækning. Vi bestræber os dog på at åbne flere hold, hvis dette sker.

Næste holdforløb: Uge 14-17
Hold 1: Tirsdag og torsdag kl. 11.00-12.00
Hold 2: Tirsdag og torsdag kl. 19.00-20.00

Træningsplan for 
Power Camp

Junior 1

Uge 26, 28 og 30

Junior 2

Uge 27, 29 og 31