Træner Staff

Martin Thimm

Ejer & Træner

Jeg er født i januar 1983, og jeg har en fortid som tidligere professionel ishockeyspiller. Både ind- og udenlands. Efter en skadesfyldt karriere, hvor viden omkring relevant fysisk træning var en mangelvare, besluttede jeg mig for at lære alt det, jeg kunne, om emnet. Derfor har jeg siden 2010 uddannet mig indenfor fysisk træning (Fysiologi – Sports specifik biomekanik MSc)

Filosofi:
Min tilgang til træning og de klienter, jeg arbejder med, er altid, at træningen skal tilpasses efter den enkeltes behov samt forudsætninger. Jeg sætter en stor ære i at gøre træningen sjov og varierende - og ALTID relevant for klientens ønsker og mål.

Eva Christensen

Træner

Hej, mit navn er Eva Christensen, livsglad energibombe fra Aalborg og tidligere kaptajn for det danske kvindelandshold i Cricket. Jeg er uddannet indenfor fysisk træning og holdundervisning og har siden 2006 stået for træning i centre og foreninger i Aalborg. De seneste år har mit fokus været at skabe en bedre og sundere tilgang til træningen for den aktive seniorer. Jeg elsker at arbejde og motivere mennesker både fysisk og mentalt med en simpel og effektiv tilgang til træning, hvor jeg sætter en stor værdi i at skabe et træningsmiljø med fællesskab hvor vi glædes over de milepæle og succeser vi opnår sammen.

'Men betyder det, at hun er dværg?'

Spørgsmålet blev stillet af min far da jeg som ét årig blev diagnosticeret med lungesygdommen Cystisk Fibrose. Det farligste ved det er, at jeg kører møg langsomt på cykel, både op og ned ad bakke, HOST. At skabe livsglæde for sig selv og andre i et liv med begrænsninger er mit liv – og jeg ved af erfaring, at det skaber livskvalitet at bryde den ene barrierer efter den anden - det viser mod på forandring og troen på at et gladere, stærkere individ er opnåeligt.

Som indehaver af ByChristensen; tilbyder jeg kostforløb som kan giver dig redskaber til en sundere livsstil, en reduktion i fedtprocenten, mere muskelmasse eller et generelt vægttab. Speciale indenfor generelernæring, sportsernæring samt ernæring til lungelidelser & diabetes. For yderligere information kontakt eva@bychristensen.dk

Magnus

Træner

Hej mit navn er Magnus Henriksen og du møder mig primært på KvindePower hold. Med en kandidat i Idræt ved Aalborg Universitet har jeg tilegnet mig en bred viden om kroppen såvel som sindet – en viden, som jeg dagligt implementerer i min træning.

Jeg har fra barnsben altid interesseret mig meget for sport. Her har jeg som udøver primært beskæftiget mig med fodbold, hvor jeg desværre har været plaget af forskellige former for skader. Det har resulteret i, at jeg i dag sætter en dyd i at hjælpe andre med deres skavanker.

Af mig vil I altid møde et smil og et godt humør – også på de helt tidlige morgen- og sene aftenhold. Jeg giver altid 100% af mig selv, eftersom min aller vigtigste opgave er at sørge for, at DU får den bedste oplevelse og det største udbytte af DIN træning hver gang.

Jeg håber, at vi ses!