Logo - Thimms Funktionel Træning

Vi vil skabe livskvalitet for dig

Om THIMMS

Thimms funktionel træning har siden 2017 stræbt efter at være et synonym for kvalitet – mest af alt livskvalitet…

Livskvalitet kan vi ikke definere for den enkelte, men vi ved at smerte og et manglende overskud i hverdagen kan være medvirkende faktor til en manglende livskvalitet.

Vi er et træningscenter som tilbyder træning for alle uanset træningsniveau; fra dem som har et meget lille kendskab til træning til sportsatleter som er blandt verdenseliten inden for deres sport.

I vores træner-team har vi samlet en kompetencepakke som vil kunne hjælpe dig mod den fremgang du ønsker, uanset dit behov.

Vores tilgang

Funktionel træning skal sættes i kontekst

Vi tror på, at den bedste tilgang til træning er at skræddersy den efter den enkelte. Det har du sikkert hørt før, men hos os betyder funktionel træning, at vi ser på din unikke udfordring og skaber en træningsplan, der passer til dit behov.

Det gælder for eksempel den stilledesiddende kontorarbejder, hvor funktionel træning især handler om at opbygge en stærk ryg og kropsholdning, der kan støtte dig i de lange timer foran skærmen. Vi vil hjælpe dig med at forebygge og mindske de typiske problemer, der kan opstå som følge af en stillesiddende livsstil.

Et andet eksempel er golfspilleren, hvor vi fokuserer på bevægelighed og rotationsstyrke. Vi arbejder med dig for at optimere din præstation på golfbanen og forebygge skader.

Vi går aldrig ud fra et standardtræningsprogram. I stedet udfører vi en grundig screeningsanalyse, der hjælper os med at forstå, hvordan du bruger din krop, og hvad der kræves for at forbedre din livskvalitet og træningsresultater. Denne tilgang kalder vi for ‘Træning for Livet.’

Vores mål er at hjælpe dig med at opnå langvarige og bæredygtige resultater ved at tilpasse træningen til netop dine behov. Sammen skaber vi en træningsoplevelse, der er meningsfuld og giver dig mulighed for at nyde godt af en sundere og stærkere krop i alle aspekter af livet.

Personlig træning

Teamet

Kontor
Oliver
Marketing & administration
E-mail: oliver@thimms.dk
Træner
Lasse
Træner & TSA
Træner og kostvejleder
Sisse
Træner
Træner
Magnus
Træner & TSA
E-mail: magnus@thimms.dk
Træner
Martin
Founder, Træner & TSA
E-mail: martin@thimms.dk
Træner
Mikkel
Træner & TSA

Samarbejdspartnere

Vi har skabt et tæt samarbejde med vores fantastiske partnere, så du kan få alt, hvad du har brug for, lige her i vores træningscenter. Uanset om du har brug for fysioterapi, kostvejledning, mental støtte eller noget helt andet, kan du regne med vores fantastiske samarbejdspartnere. Vi er her for at støtte dig i din træning og hjælpe dig med at leve et sundt og aktivt liv. 

Tag et kig på vores inspirerende samarbejdspartnere nedenfor, og tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om vores tilgang. Vi ser frem til at arbejde sammen med dig og vores dedikerede partnere for at skabe Træning for Livet.

Stolt samarbejde med Budolfi Privathospital

Vi er stolte over at annoncere vores spændende partnerskab med Budolfi Privathospital, hvor vores fokus fortsat er dig og dit helbred. Sammen med deres stærke team af erfarne speciallæger har vi forenet vores ekspertise for at levere enestående træning og behandling. Budolfi Privathospital, et trygt sted for hele familien, deler vores vision om at sikre et omsorgsfuldt og professionelt behandlingsforløb.

Dette samarbejde markerer begyndelsen på en ny æra, hvor vi som et tværfagligt team stræber efter at forebygge og rehabilitere. Vores fælles mål er at tilbyde dig den bedst mulige oplevelse gennem høj faglighed, tæt dialog og nærværende pleje. Vi glæder os over at forene vores kræfter og ressourcer for at sikre din sundhed og trivsel.

Budolfi Privathospital

Træningsplan for 
Power Camp

Junior 1

Uge 26, 28 og 30

Junior 2

Uge 27, 29 og 31