Thimms Sports Academy

Junior Performance Camp 2023

Fysisk kompetence og mental robusthed

Velkommen til Thimms Sports Academy. Vi fokuserer på at oplære, træne og uddanne de næste generationer af sportsatleter. Udviklingen skal være det overordnede mål for enhver ung udøver. Vores TSA-team har stor erfaring med og passion for udvikling af unge atleter. Lad os sammen tage din rejse til næste niveau.

Skabt for at understøtte udviklingen af eliteudøvere og det helstøbte menneske

Thimms Sports Academy er førende indenfor sportsperformance nationalt og med international erfaring. Vi tilbyder en innovativ træningstilgang, der bygger på et solidt atletisk grundlag og fokuserer på at opnå individuelle mål for hver atlet uanset sportsgren. Hver sportsgren har specifikke og unikke bevægelsesmønstre, som udspringer af et stærkt fysisk bevægelsesmæssigt fundament, som er nødvendigt for alle unge udøvere helt fra 11-års alderen.

Så snart den unge træder ind ad døren, er vores fokus på undervisning og uddannelse i egen krop. Tilgangen fokuserer på at træne koordination, bevægelse, skadeforebyggelse, hastighed, kraftudvikling, styrketræning og kondition. Træningen bliver progressivt sværere, når grundteknikkerne er mestret. Vores professionelle trænerteam sikrer optimal udvikling gennem hele forløbet. Det overordnede mål er at understøtte udviklingen af eliteudøveren og det helstøbte menneske.

Junior Performance Camp

Vores camp er skræddersyet til at imødekomme behovene for en række sportsgrene. Klik ind og opdag, hvordan vi har fokus på netop din sportsgren og hvordan vi kan hjælpe dig med at tage din performance til næste niveau!
Golf
Styrke, fleksibilitet, præcision mm.
Læs mere
Fodbold
Kondition, styrke, fart mm.
Læs mere
Badminton
Udholdenhed, smidighed, reaktion mm.
Læs mere
Cykling
Udholdenhed, styrke, kraft mm.
Læs mere
E-Sport
Reaktion, koncentration, udholdenhed mm.
Læs mere
Håndbold
Udholdenhed, styrke, eksplosivitet mm.
Læs mere
Ishockey
Udholdenhed, styrke, hastighed mm.
Læs mere
Padel
Kondition, styrke, hurtighed mm.
Læs mere
Tennis
Kondition, styrke, hurtighed mm.
Læs mere
Previous slide
Next slide
Nikolaj Ehlers
Nikolaj Ehlers
Ishockeyspiller
Læs mere
Jeg har trænet ved THIMMS siden 2012 og det er der en grund til. De ved hvad vi ishockeyspillere skal bruge om sommeren, så vi er i klasse form til at præstere når sæsonen starter. Jeg er blevet stærkere og kommet i bedre form, for hver preseason træner jeg på Thimms Sports Academy. Det er en helt igennem spændende og udfordrende træning, og så har man flere ishockeyspillere/kammerater til at hive hinanden op. Jeg ser frem til de næste ti år med preseason træning ved THIMMS!

Træning for unge atleter:
Gør drømmene til virkelighed

Junior Performance Camp er det perfekte valg for unge atleter, der ønsker at forbedre deres fysiske og mentale evner i et sjovt og lærerigt, men ikke mindst professionelt miljø. Vores primære fokus er at uddanne de unge i egen krop, så de kan opnå fysisk kompetence og mental robusthed. Med et intensivt træningsforløb, tilbyder vores camps relevant træning tilpasset aldersgruppe samt sportsgren, såsom; fodbold, håndbold, ishockey, badminton, tennis, cykling, padeltennis og e-sport mm.

Opdelt i to aldersgrupper: 11-14 år og 15+ år, sørger vores TSA-team for den rette mængde og valg af relevante alderssvarende øvelser. Hos aldersgruppen 11-14 år, er der fokus på udvikling af koordination, kontrol af egen kropsvægt samt introduktion til flere forskellige typer modstandstræning, hvor læring af korrekt teknik er det primære. For 15+ aldersgruppen er fokus på, at tage deres kropsforståelse til allerhøjeste niveau og bygge på i alle aspekter såsom; muskelmasse, kraftudvikling og speed mm. Fælles for hele Junior Campen er, at det er sjovt, lærerigt, trygt og struktureret. Har de motivationen, klarer vi resten.

Så hvis du ønsker at give dit barn en unik og komplet træningsoplevelse, som kan hjælpe dem med at nå deres fulde potentiale som atlet, så tilmeld dem til Junior Camp nu.
Gør drømmene til virkelighed og giv dit barn muligheden for, at blomstre og excellere i sin valgte sport. Skulle du have skavanker eller lignende, så har vi tilknyttet fysioterapeut – Fysio-Menta.

Nu kan jeg give mig fuldt ud hver gang – det seneste år er min fysik blevet helt vild god! Det er bare fedt at være hernede og det er virkelig gode trænere.

Oliver Stendahl

Cykelrytter

Ligesom du investerer i aktier for at skabe en god økonomi, så investerede jeg i min krop, så jeg kunne holde til at spille lidt længere – hvis du elsker det du laver, så er man også villig til at investere.

Thomas Enevoldsen

Tidl. fodboldspiller

Jeg bliver altid guidet igennem mine træninger, og det er en dejlig følelse at jeg ved, at min træner er klar til at rette på mig, hvis jeg gør det forkert. Det er generelt et rigtigt godt supplement til min badminton.

Thais Uggerly

Badmintonspiller

Er glæden der, så skal man blive ved med at arbejde hårdt for det – på et tidspunkt skal man nok blive belønnet for det. Hvis man lytter til sig selv, og bliver ved med det man nu en gang er i gang med, så bliver det rigtig godt på et tidspunkt.

Julian Jakobsen

Ishockeyspiller

Det er aldrig kedeligt, det er sjovt og hyggeligt. På samme tid er det hårdt arbejde, og når man træner med andre, så giver man lige det ekstra i forhold til at træne alene.

Nikolaj Ehlers

Ishockeyspiller

Vælg din Camp

Power Camp

Intensiv træningslejr. Tre forsamlinger over sommeren.

Sommer Camp

Fire ugentlige træningspas. Træning hele sommeren.

Power Camp 2023

Vores Power Camp er designet som tre intensive træningsdage med to træningspas dagligt – modsat vores Sommer Camp, kan Power Campen ses som en aktiv miniferie, hvor I kan vælge de uger, der passer bedst til jer.

Junior 1

11-14 år
kr 999
Pr. uge
  • Uge 26
  • Uge 28
  • Uge 30

Junior 2

15+ år
kr 999
Pr. uge
  • Uge 27
  • Uge 29
  • Uge 31

Aftale med Zleep Hotel Aalborg

Vi er glade for at kunne tilbyde vores sportsudøvere et fordelagtigt ophold på Zleep Hotel Aalborg i forbindelse med deres træning hos os.

Hotellet ligger centralt i Aalborg, kun fem minutters gang fra vores træningscenter, hvilket gør det nemt for vores deltagere at komme til og fra træningen. Derudover kan vores sportsudøvere nyde godt af hotellets lounge-område, hvor de kan slappe af og være sammen med andre talenter efter en intens træning.
Der er også mulighed for at starte dagen med en god morgenmad, så vores deltagere er klar til en ny dag med træning og udvikling.

Book nu og få den optimale træningsoplevelse! 

Brug rabatkoden: CIN6J

Sommer Camp 2023

Vores Sommer Camp er designet med fire ugentlige træningspas. Modsat vores Power Camp, så kører denne Camp hele sommeren. I kan vælge de uger, der passer bedst til jer. 

Junior

11-14 år
kr 799
Pr. uge
  • Uge 23-31

Junior

15+ år
kr 799
Pr. uge
  • Uge 23-31

Kontakt os eller book en plads

Vi tilbyder tilpassede træningsforløb, der passer til dine specifikke behov.
Uanset om du kommer som et samlet hold eller som individ, kan du kontakte os for at arrangere dette.

Tlf. 2084 4582
E-mail: info@thimms.dk

Personale THIMMS - Martin
Golf

Fokuspunkter:

Fodbold

Fokuspunkter:

Badminton

Fokuspunkter:

Cykling

Fokuspunkter:

E-Sport

Fokuspunkter:

Håndbold

Fokuspunkter:

Ishockey

Fokuspunkter:

Padel

Fokuspunkter:

Tennis

Fokuspunkter:

Træningsplan for 
Power Camp

Junior 1

Uge 26, 28 og 30

Junior 2

Uge 27, 29 og 31

Træningsplan for 
Sommer Camp

Junior 1

Uge 23-31

Junior 2

Uge 23-31