Hockey Power Training Camp Sommer 2021!

Skal du være klar til næste sæson?

I maj 2017 slog vi dørene op til THIMMs spritnye lokaler med det absolut bedste udstyr og ikke mindst optimale rammer for HPTC. HPTC har siden 2011 specialiseret sig i sportsspecifik fysisk træning til de spillere, der vil give sig selv de bedste muligheder for både fysisk og mental udvikling. Du kan deltage på hele Campen eller vælge et online video program, hvor al træning forgår i dit lokale træningscenter Alt kan lade sig gøre!

Martin Thimm

Træningsprogrammet

Træningsprogrammet bygges op omkring den enkeltes behov og alt det, vi laver, har relevans for hockeyspillet på isen. I forlængelse af dette kommer den enkelte samtidigt til at opnå maksimal udnyttelse af sin kapacitet.
Det vil sige minimeret skadesrisiko, mere effektive bevægelsesmønstre, en optimering af power output samt et forbedret mentalt fokus i pressede kampsituationer.

Filosofien bag

HPTC er startet med det ene formål, at optimere hver enkelt spillers potentiale. Talent skal plejes og passes igennem en hel karriere. Det kræver ikke kun hårdt arbejde men også en velovervejet og balanceret træning. Det er på isen, man som ishockeyspiller udvikler sig allermest! At være skadesfri er derfor et krav for at blive den bedste.

Praktisk Info

Hør nærmere om dine/jeres muligheder, kontakt allerede i dag.

Opstart: Maj 2020
Slut: August 2020

Adresse:
THIMMS
Gørtlervej 9A,
9000 Aalborg

Email: martin@thimms.dk
Telefon:
2084 4582

Kontakt