Løbende tilmelding: Vil du gerne med på holdet? Skriv til info@thimms.dk
Logo - Thimms Funktionel Træning

Book en uforpligtende samtale

Kostvejleder Sarah Nørgaard

Om Sarah Nørgaard

Jeg hedder Sarah Nørgaard og jeg brænder for at hjælpe andre med at opnå en sund livsstil.

Jeg har altid haft en kæmpe interesse for sundhed og ernærings påvirkning på vores velbefindende. Min rejse som kostvejleder startede i 2017 og jeg har siden da praktiseret 1:1 kostvejledning på en masse glade klienter.

Den helt store og gennemgående overskrift i mine forløb er holdbare vaneændringer fremfor et hurtigt quickfix. Af samme grund er mine forløb sat sammen på en måde, hvor mine klienter aldrig er overladt til sig selv med en kostplan, der ikke er realistisk at følge på sigt.

Jeg er uddannet autoriseret klinisk diætist, (EHFA) certificeret kostvejleder og jeg håber, at jeg må hjælpe dig. Som kostvejleder møder jeg dig i øjenhøjde og tilpasser forløbet dine behov. Jeg har et afslappet forhold til mad og gør en dyd ud af at du skal opnå det samme. Jeg vil følge dig på sidelinjen gennem hele forløbet uanset om dit mål er en sundere livsstil, vægttab, vægtøgning eller noget helt andet. For mig er det vigtigt, at vi i fællesskab finder frem til holdbare vaneændringer og ikke en restriktiv kur, som er svær at holde på sigt. Jeg lægger vægt på den personlige relation og tilbyder derfor kostvejledning med fysisk fremmøde her i THIMMS.

Vidste du at du kan få tilskud fra sygesikring “danmark” eller fra din sundhedsforsikring når du er i forløb hos Sarah?

Kostvejleder Sarah Nørgaard

Træningsplan for 
Power Camp

Junior 1

Uge 26, 28 og 30

Junior 2

Uge 27, 29 og 31