Anbefalinger

Læs nogle af mine tidligere klienters udtalelser omkring deres forløb hos mig her på siden.

Line Lopez

Da jeg for 1 år siden startede op med et personligt træningsforløb hos Martin, havde jeg aldrig forestillet mig den forandring jeg har oplevet. I starten handlede det i mit hoved udelukkende om vægten, men mit forløb har givet mig, så meget mere end blot et lavere tal på vægten. Det har givet den vildeste livsglæde, jeg har fået en styrke jeg troede var umulig, men vigtigst af alt har jeg ikke længere ondt i fødder, knæ og ryg. Det har været det vildeste og sjoveste år. Hvad jeg troede, ville blive vanvittigt hårdt og noget jeg skulle tvinge mig selv igennem, fordi træning er pisse træls, blev den fedeste og sjoveste oplevelse. Jeg havde aldrig troet, at ugens højdepunkter ville blive mine træninger. Jeg har elsker hver og en af dem og det er udelukkende Martins skyld.

Line LopezKlient, (Personligt forløb)

Poul Knudsgaard

Martin hjulpet mig med at få noget mobilitet og stabilitet ind i min gamle stive krop (årgang 1959). Først med brug af noget så simpelt som et kosteskaft og eleastikker, siden med brug af Procedos Platform9. Når jeg ser tilbage på forløbet, så synes jeg det er utroligt, hvor meget den egentlig meget simple træning har givet mig – det gælder når jeg træner Crossfit, vægtløftning eller løb men også i en øget bevidsthed om hele min egen kropsholdning og min måde at bevæge mig på i hverdagen.

Klient

Tanja Christensen

Når man træner med Martin, er man ikke i tvivl om, at han ved hvad han snakker om. Men det unikke ved Martin er, at han sætter sig ind i den person han står foran. Hurtigt fornemmer man, at Martin kender ens styrker og begrænsninger bedre end en selv, og dette gør, at han er i stand til at støtte en, til at fuldfører ting som man ellers ikke troede var mulige. Han formår, at gøre hver træning tryg og til en succesoplevelse.

Klient

Josefine Lind Størkersen

Jeg har været så privilegeret igennem flere år at have Martin som såvel personlig træner som træner på forskellige hold i Crossfit Aalborg. Han har udover de helt igennem trænermæssige kvaliteter en ubeskrivelig evne til at udfordre, motivere og udvikle en både personligt og sportsligt. Han har bidraget til min personlige udvikling og været en stor medvirkende faktor til at jeg er den jeg er idag. Da jeg startede hos ham var jeg en 14 årig pige med nogle personlige problemer, som Martin med sin træningsindsats og fantastiske personlighed udfordrede, motiverede til at turde tage nogle udfordringer op med mig selv og mine omgivelser.

Klient, (Personlig forløb)

Martin Scheil Corneliussen

Jeg har i de senere år døjet en hel del med løbeskader i fod- og knæled. Derfor besluttede jeg, efter en længere skadespause, at starte et forløb hos Martin Thimm, for at komme sikkert i gang med løbetræningen. Jeg havde tilmeldt mig Danmarks hårdeste trailløb, Hammertrail på Bornholm, men var usikker på om fødder og knæ kunne holde til det. Sammen med Martin tilrettelagde vi et 4 måneders skræddersyet træningsprogram med fokus på stabilisering af bentøjet, forbedring af løbeteknik samt fysisk udholdelse. Jeg gennemførte i maj Hammertrail uden at komme til skade. Det har været en fornøjelse at træne hos Martin ikke kun på grund af hans dybe faglige indsigt, men også på grund af hans altid gode humør og evne til at motivere mennesker.

Klient, (Personlig forløb)

Jannie Holm Nielsen

Jeg har trænet hos Martin siden foråret 2017. Hos Martin får man en professionel, motiverende, nørdet og engageret træner. Martin er 100% på når jeg har privattimer med ham, og han spotter hurtigt mine dårlige tendenser som vægtløfter. Ud fra det skræddersyer han et træningsprogram til mig, som hver dag gør mig lidt bedre som vægtløfter og gør mine mål mere konkrete. Martin er god til, at give mig en tro på mine egne evner som vægtløfter. Jeg kan mærke stor forskel fra da jeg startede og til nu – både mentalt, teknisk og fysisk.

Klient

Britta Rodh

Aldrig har jeg troet, at jeg skulle stå op kl. 05.00, for at tage til træning, MEN det gør jeg gerne. Aldrig har jeg troet, at jeg skulle synes det er sjovt at træne, MEN det gør jeg. Aldrig har jeg mødt så fantastisk, motiverende, inspirerende, omhyggelige og til tider lidt irriterende træner, MEN det har jeg nu. Martin er ubestridt den bedste træner, du kan finde. Han har en evne, til af få mig til at yde lidt mere, uden jeg egentlig lægger mærke til det. Jeg går fra træning med et smil på læben, og ved at jeg har givet den max gas.
Martin slipper ikke for mig lige foreløbigt.

Klient, (KvindePower)

Kim Huynh

Super fantastisk træner med en stor viden inden for fysisk træning. Jeg har haft stor glæde af Martin i forbindelse med olympisk vægtløftning og crossfit, hvor han har formået at flytte mig både styrkemæssigt og mentalt. Leder du efter super motiverende og en af landets bedste coach? Så kan jeg kun varmt anbefale Martin Thimm.
5 velfortjente stjerner herfra!

Klient, (Personligt forløb)

Sanne Espemi

Noget af det bedste jeg har gjort for min søn, at få ham ned til Thimm, han er ikke kun blevet stærkere fysisk, men bestemt også psykisk, han tror mere og mere på sig selv og på at nå sine mål.. Vi ved altid hvor vi kan få hjælp og støtte hvis ikke lige det går på isen som det skal, et skulderklap og en snak betyder meget for min søn.. Har kun rosende ord at sige.

Klient, (HPTC Junior)

Allan Henriksen

En mere seriøs coach, der virkelig ved hvad han snakker om, skal man lede længe efter. Tak for den piv prof træning, og de effektive justeringer.

Klient, (Personligt forløb)

Bo Lindy Jensen

Martin Thimm er blandt de absolut bedste indenfor fysisk og mental træning. Martin's engagement i sine kandidater, om det er store internationale sports stjerner eller U13 pige fodbold spiller er uden sidestykke og sammenligning. Martin formår ikke kun at opbygge den fysiske del af kroppen, også selvværd og troen på sig selv er i fokus.
På vegne af egne og mine børns træninger hos dig, TAK, du har gjort en stor forskel.

Klient, (HPTC & personligt forløb)

Jeppe Holmberg

De sidste 6 år har jeg trænet sammen med Coach Thimm, og aldrig har jeg rykket mig så meget. Jeg er gået fra at være en middel spiller, til at kunne tage skridtet fra junior hockey til senior hockey. Jeg er ikke i tvivl om at sommertræningen med HPTC har betydet at jeg har fået chancen og kunne begå mig på internationalt junior niveau ved Junior VM, og på samme tid har kunne gøre en forskel på elite niveau i Danmark.
Normalt har sommertræningen altid været noget man ikke havde lyst til, men grundet det fede træningsmiljø med masser af andre hockeygutter, og en coach der får det bedste frem i én, ser man faktisk frem til at komme ned og træne, og bruge ens sommer med folk der vil det samme som en selv.
Coach formår altid at presse én til det yderste, og også udover hvad vi tror er muligt – hvert år er der flere der kaster op, men folk støtter op om hinanden, selvom det til tider er surt. Det hjælper én til de i sæsonen pressede situationer. Her har man prøvet at være helt ude i torvene, så man ved hvad det kræver!
Det er altid en kæmpe motivation at have en coach der vil én det bedste, og som går op i det med liv og sjæl. Jeg har aldrig oplevet lignende engagement andre steder – og dette er bare en af grundene til jeg år efter år kommer tilbage, og bliver 110% klar til den ny sæson!

Klient, (HPTC)

Mikkel Aagaard

For mig er/har træning via HPTC været hockeyrelevant, her tænker jeg især påfokus områderne: Hofte, lyske, styrke, korset, hurtighed, og eksplosivitet. Træningen er yderligere skadesforebyggende og samtidig med til at fådet optimale ud af min præstation. Sammenholdet under træning med HPTC er efter min mening fantastisk, da vi kan have det sjovt, men samtidig træner hårdt, seriøst og intenst . Påtrods af at vi mødes påtværs af klubber og alder, skabes der et fantastisk sammenhold og netværk, hvilket jeg personligt sætter stor pris på. Som følge af at jeg spiller mange kampe påkort tid, bliver jeg fysisk og mentalt hårdt presset, men som følge af at jeg allerede fra sommertræningen har oplevet at være fysisk og mentalt presset, betyder det at jeg i det tætte kampprogram har et større mentalt overskud takket være mit samarbejde med HPTC. Dette kan yderligere paralleliseres til kampe med meget istid. HPTC er desuden en god sparringspartner i relation til at udarbejde nye individuelle mål samt hvordan jeg med din hjælp opnår mine/vores målsætninger. Det faktum at DU, Coach Thimm, under træningen altid er nærværende, tilstede og dedikeret betyder, at jeg som atlet har opnået nye, større og bedre resultater. Dette forventer jeg kan fortsætte i fremtiden, således vi i samarbejde kan opnåstørre og bedre resultater.

Klient, (HPTC)

Jonas Brøndberg

Jeg har været rigtig glad for min tid hos Thimm som jeg har trænet med hver sommer siden jeg var 12 år gammel. Det er fantastisk og blive trænet af en top engageret, samt professionel træner der vil det bedste for en og ens udvikling både på og uden for isen. Thimm har ikke kun hjulpet mig, med teknikken i de forskellige øvelser, men min selvtillid groet både på og uden for banen.

Klient, (HPTC)

Oliver Gatz

For mig er/har træning via HPTC været hockeyrelevant, her tænker jeg især påfokus områderne: Hofte, lyske, styrke, korset, hurtighed, og eksplosivitet. Træningen er yderligere skadesforebyggende og samtidig med til at fådet optimale ud af min præstation. Sammenholdet under træning med HPTC er efter min mening fantastisk, da vi kan have det sjovt, men samtidig træner hårdt, seriøst og intenst . Påtrods af at vi mødes påtværs af klubber og alder, skabes der et fantastisk sammenhold og netværk, hvilket jeg personligt sætter stor pris på. Som følge af at jeg spiller mange kampe påkort tid, bliver jeg fysisk og mentalt hårdt presset, men som følge af at jeg allerede fra sommertræningen har oplevet at være fysisk og mentalt presset, betyder det at jeg i det tætte kampprogram har et større mentalt overskud takket være mit samarbejde med HPTC. Dette kan yderligere paralleliseres til kampe med meget istid. HPTC er desuden en god sparringspartner i relation til at udarbejde nye individuelle mål samt hvordan jeg med din hjælp opnår mine/vores målsætninger. Det faktum at DU, Coach Thimm, under træningen altid er nærværende, tilstede og dedikeret betyder, at jeg som atlet har opnået nye, større og bedre resultater. Dette forventer jeg kan fortsætte i fremtiden, således vi i samarbejde kan opnåstørre og bedre resultater.

Klient, (HPTC)

Christian Green

”Martin. Har kun positiv at sige om mit forløb hos dig. Dit altid positive og rosende adfærd gjorde det lidt mere tåleligt at stå op på et ukristeligt tidspunkt.
Nok især på det sidste forløb har jeg kunne mærke at jeg er blevet meget mere fit - det jeg især kan lide med din måde at træne er helhedstanken - nok fordi jeg selv er lidt doven - men hvorfor lave tre øvelser når man kan lave en som styrker i de tre områder samt forbedre ens balance.”

Klient, (MandeHørm)

Nikolaj Ehlers

”Da jeg startede hos Thimm, troede jeg egentlig at jeg havde meget godt styr på min træning væk fra isen. Jeg blev meget klogere i løbet af kort tid. Med Thimms kæmpe angegement og åbenlyse kompetencer og dybe indsigt i min sport, har jeg rykket mig mere end jeg troede muligt. Vi har sammen skabt det fysiske fundament der skulle til for at jeg kunne få min NHL drøm opfyldt. Jeg glæder mig hvert år til at komme hjem og træne. For selvom det er hårdt har vi det sjovt”.

Klient, (HPTC)

Eva Christensen

Mit liv ‘forsvandt’ i 2016. Vågnede op på intensiv i respirator. Med en lungefunktion på 50 pct. og en vægt på 49 kg skulle jeg starte forfra. Bad var umuligt uden hjælp, skulle lære at gå igen, at spise og blive et selvstændigt menneske igen. April 2018 startede min træning ved Martin, ca.2 år efter min verden gik itu. Det har givet mig mit livskvalitet tilbage - PUNKTUM!

I virkeligheden er der en træningsvej fra 2016-2018 som fejlede igen og igen - indtil jeg blev tvunget af min kæreste til at starte hos Martin.

Troede aldrig jeg skulle starte på arbejde igen, at jeg ville kunne cykle igen eller gøre helt alm. ting. Jeg havde indstillet mig på, at næste gang jeg væltede, skulle jeg til udredning til nye lunger, men jeg vælter ikke!

Klient, (KvindePower)

Mikkel Vest

Det har været et vildt ridt sammen med disse morgenfriske gutter og en træner, der ikke tåler sammenligning. Hvis du nogensinde bare overvejer at gøre noget godt for dig selv findes der kun et sted at få dine forventninger indfriet............ og det er hos Martin Thimm. BASTA På bare 6 uger har jeg tabt knap 5 kg. Er blevet (næsten) fri for gigtsmerter. Har fået det meste af min balanceevne tilbage og sidst, men ikke mindst, er humøret i top.
Sjældent har jeg mødt så oplagt, motiverende, positiv, vidende og inspirerende menneske som Martin, der får det bedste frem i alle omkring sig. Tak for dansen i denne omgang (næsten) og så ses vi igen i det nye år.

Klient, (MandeHørm)

Kontakt mig

Har du spørgsmål til mig, interessere i en uforpligtende samtale eller andet jeg kan hjælpe dig med, er du velkommen til at kontakte mig via mit kontaktformular eller via info@thimms.dk

Kontakt