Logo - Thimms Funktionel Træning

Powered by

TrackMan golf

Samarbejde med Aalborg Golfklub - kun for medlemmer

Træning for livet

Vi forstår vigtigheden af at tilpasse træningen til golfspillerens unikke behov og udfordringer. Træningen skal ikke være en byrde, men derimod en mulighed for at forbedre både golfspillet men endnu vigtigere, velvære og dermed livskvalitet. Vores trænere er uddannet i sportsspecifik funktionel træning og vi glæder os enormt meget til at byde medlemmer af Aalborg Golfklub velkommen.

Holdtræning for medlemmer

Velvære og bevægelighed: 8-ugers golftræningsforløb

Velkommen til en unik mulighed, kun for medlemmer af Aalborg Golfklub, der ønsker at forbedre både deres golfspil og livskvalitet. Vores 8-ugers træningsforløb er skræddersyet til at fremme velvære, bevægelighed og golfkompetencer.

Fokus på velvære: Under dette forløb prioriterer vi din fysiske og mentale sundhed. Vores trænere er dedikerede til at hjælpe dig med at opnå balance i krop og sind, hvilket ikke kun vil gavne dit golfspil, men også din generelle livskvalitet. Vi tror på, at træning skal være en kilde til glæde og velvære.

Forbedret bevægelighed: Bevægelighed er afgørende for at opnå dit bedste golfsving. Gennem vores tilgang til træning og fokus på funktionel træning kan vi hjælpe den enkelte med at øge krops bevægelighed samt smertelindring – uanset individuelle skavanker. Dette vil ikke kun føre til mere effektive golfslag, men også reducere risikoen for skader og øge din daglige komfort.

Lukket hold for medlemmer: Vores træningsforløb er skabt i samarbejde med Aalborg Golfklub og er en eksklusiv mulighed for klubbens medlemmer. Dette partnerskab giver medlemmerne chancen for at træne sammen med deres golfkammerater og forlænge deres golfkarriere sammen.

Før- og efteranalyse med TrackMan: Vi samarbejder med TrackMan, hvilket giver os mulighed for at udføre før- og efteranalyse af alle deltagerne – det er et tilvalg. Her vil vi blandt andet analysere distance, køllefarten med mere.

Op til 2 træningssessioner om ugen: Du kan vælge at deltage i en eller to træningssessioner om ugen i løbet af de 8 uger. Vores trænere vil være der ved din side for at guide dig gennem skræddersyede øvelser for øget livskvalitet.

Vi glæder os til at se jer!

De bedste hilsner
Team THIMMS

Underskrift - Martin Thimms

Hvad indeholder 8-ugers træningsforløb

Næste forløb: Uge 5-12

Hold 1 – herrehold
Træningdage:
Mandag kl. 18.00-19.00 og onsdag kl. 18.30-19.30

Hold 2 – damehold
Træningsdage:
Mandag kl. 17.00-18.00 og onsdag kl. 17.30-18.30

Hold 3 – mixhold (seniorer)
Træningsdage:
Mandag kl. 10.00-11.00 og onsdag kl. 10.00-11.00

Feedback skema golf

THIMMS

Gørtlervej 9A, 9000 Aalborg
Danmark

Telefon: 2040 1854
Email: info@thimms.dk

Tilmelding

Har du spørgsmål til os, interesseret i en hyggelig snak eller andet vi kan hjælpe dig med, er du velkommen til at kontakte os. Husk! Der er altid mulighed for løbende tilmelding.

Træningsplan for 
Power Camp

Junior 1

Uge 26, 28 og 30

Junior 2

Uge 27, 29 og 31